Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αλλάζει τα δεδομένα η αλυσίδα λιανικού εμπορίου του Διαμαντή Μασούτη με το...

Αλλάζει τα δεδομένα η αλυσίδα λιανικού εμπορίου του Διαμαντή Μασούτη με το ανακαινισμένο σούπερμαρκετ στη Νέα Ορεστιάδα

Σ

Το ανακαινισμένο εδώ και λίγες μέρες σούπερμαρκετ της αλυσίδας λιανικού εμπορίου του Διαμαντή Μασούτη στη Νέα Ορεστιάδα αποτελεί πόλο έλξης για τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής. Μια κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον της αλυσίδας για την πόλη της Νέας Ορεστιάδας και η προσδοκία της εταιρίας είναι προφανής, να διεκδικήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο στην τοπική αγορά αλλά και ταυτόχρονα να προσελκύσει και διασυνοριακούς καταναλωτές από τις γειτονικές χώρες, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές.

Στον πρώτο όροφο με τα είδη καθαριότητας, υγιεινής, ταξιδιού και τις ηλεκτρικές ή άλλες συσκευές τα πράγματα είναι κάπως πιεστικά καθώς επιχειρήθηκε να χωρέσει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων. Στο ισόγειο, όμως, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Μαζί με την πληθώρα προϊόντων, η διαρρύθμιση στο πνεύμα της εποχής, δημιουργεί την αίσθηση ότι κάνεις ψώνια…σε μπουτίκ! Η χαρά, λοιπόν, του καταναλωτή, ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βαθμό!

Μετά από 40 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης(1976-2016), η εταιρία του Διαμαντή Μασούτη, στην οποία έχει ενταχθεί και η δεύτερη γενιά της οικογένειας, αποτελεί μια ηγετική δύναμη στον κλάδο στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς εδώ στη Θράκη αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία, με τη Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα του Θρακικού Προσφυγικού Ελληνισμού, αφού σ ΄ αυτήν συνέρρευσαν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη, έχουμε κι έναν ακόμη πρόσθετο και ισχυρότερο λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα επιχειρηματικά επιτεύγματα του Διαμαντή Μασούτη, αφού ο επιχειρηματίας είναι δεύτερης γενιάς πρόσφυγας από την Ανατολική Θράκη και συνεχίζει μια παράδοση, που θέλει τους Θράκες να ξεχωρίζουν στο επιχειρείν. Ο Διαμαντής Μασούτης έχει δημιουργήσει το δικό του επιχειρηματικό μύθο και είναι ένα εμβληματικό σύμβολο αυτής της παράδοσης.

Παπαθανάκης Σταύρος

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here