Αγαπημένε όλων Γιάννη…

Αγαπημένε όλων Γιάννη…

118
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Αλεξανδρούπολη 29 Ιουνίου 2019

Αισθάνομαι χαρά και έξαρση, όταν ένας εξαιρετικά προικισμένος νέος ,κατορθώνει να ανεβεί στο βάθρο της επιτυχίας και από εκεί ψηλά να χαμηλώνει, για να τιμήσει την οικογένειά του και την ελληνική σημαία, τιμώντας  ουσιαστικά, την Ελλάδα!

Το ανάστημα και το παράστημά σου, η δημιουργική επιμονή σου να διακριθείς σε καιρούς δύσκολους ,όταν πολλοί νέοι έχουν καταντήσει παθητικοί δέκτες της καθημερινότητας ,χωρίς καμιά προσπάθεια προόδου, αποτελούν πρότυπο ακάματου εργάτη των συγκεχυμένων καταστάσεων και των αδηφάγων καιρών!

 Στο πρόσωπό σου ,και στο όνομά σου ,από εσένα ,ανοίγει η αυλαία της εργατικότητας ,της τιμιότητας ,του ειλικρινούς σεβασμού και της προσπάθειας, το μυαλό και το σώμα να συναντήσουν την αρτιότητα !

Από εσένα και στο πρόσωπό σου ,πολλά παιδιά θα εγκαταλείψουν ίσως, τις εσωτερικές εμμονές ,την νοσηρή παχυσαρκία και θα μάθουν πώς να απελευθερωθούν από την άγνοια και την ανελευθερία που γεννά τα τελευταία χρόνια και η οικονομική δυσπραγία!

Η πρόοδός σου ,ως αποτέλεσμα στοχευμένης επιδίωξης και επιμονής στον παράγοντα άνθρωπος , «Νέμεση» της παθητικότητας και του εφησυχασμού, ας αποτελέσει παράδειγμα για όλους ,ιδιαίτερα για τους νέους μας! 

Ασπάζομαι τον άνθρωπο και τα χέρια ,που σηκώνουν, αδιαλείπτως ψηλά, τις ανθρώπινες αξίες και την Ελλάδα

Με τιμή 

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

Φιλόλογος,συγγραφέας,κριτικός 

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ