Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ένας ανέμελος πρωθυπουργός με μειωμένη αναλυτική ικανότητα και έλειψη ενσυναίσθησης !!!(βίντεο)

Ένας ανέμελος πρωθυπουργός με μειωμένη αναλυτική ικανότητα και έλειψη ενσυναίσθησης !!!(βίντεο)

Σ

Ένας ανέμελος πρωθυπουργός με μειωμένη αναλυτική ικανότητα και έλειψη ενσυναίσθησης οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό και την κοινωνία στη νέα φτωχοποίηση.

Δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται σε τι κατάσταση έχει φέρει την χώρα με τις πολιτικές του επιλογές, δείχνει να μη αντιλαμβάνεται την κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες της χώρας. Έαν είχε τη δυνατότητα ανάλυσης της κατάστασης, θα είχε δεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών και τον ορισμό υπουργού υγείας κοινής αποδοχής για έξι μήνες μέχρι να ελεγχθεί η πανδημία , εκτός βέβαια έαν την θεωρεί ευκαιρία για την εφαρμογή των νεοφιλεύθερων πολιτικών του .

Η συνεχής υποχώρηση στην υπεράσπιση των εθνικών δικαίων της, η αδυναμία διεκδίκησης εφαρμογής του διεθνούς δικαίου έφερε τη χώρα σε τραγική κατάσταση . Παρόλες τις συνεχής διπλαωματικές ήττες αρνείται να συγκαλέσει συμβουλιο πολιτικών όπως επανειλλειμένα έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ώστε να υπάρξει ενιαία εθνική γραμμη.

Από τις κυρώσεις που θα “δαγκώνουν” στο “οι κυρώσεις δεν ειναι αυτοσκοπός”!!!

Συνεχίζει την επικοινωνιακή τακτική ακόμη και στα κρίσιμα εθνικά θέματα ενω η Τουρκία με τα ερευνητικά της σκάφη αλωνίζει την Ελληνική υφαλοκριπήδα και εχει φτάσει στα 5,5 μίλια από το Καστελόριζο.

Ενα βίντεο του ανέμελου πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης που δείχνει την ελαφρότητα με την οποία χειρίζονται σημαντικά θέματα που θέτουν σε κίνδυνο κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here