Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Έμπρακτο ενδιαφέρον για την Θράκη από τον κ. Μητσοτάκη……ούτε ένας υφυπουργός!!

Έμπρακτο ενδιαφέρον για την Θράκη από τον κ. Μητσοτάκη……ούτε ένας υφυπουργός!!

Σ

Με την ανακοίνωση της διακομματικής επιτροπής για την Θράκη από τον κ. Μητσοτάκη, έσπευσαν τοπικά στελέχη της Ν.Δ να μιλήσουν για έμπρακτο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την περιοχή μας …..

Σήμερα σε ένα ανασχηματισμό για γέλια , ο υιός Μητσοτάκη έβαλε τρεις νέους υφυπουργούς και αναβάθμισε δύο (ΕΔΩ ) , δεν βρήκε όμως ούτε έναν ικανό από τους 5 που έχει στη Θράκη για να βάλει σε μια κυβέρνηση που δεν υπάρχει ούτε μισός Θρακιώτης ….

Ο κ. Στυλιανίδης ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός και μάλιστα σε κορυφαία υπουργεία είναι κουμπάρος του Καραμανλή , άρα δεν κάνει και θα αρκεστεί στη συμμετοχή τους στη διακομματική οπού θα προσπαθήσει με επικοινωνιακούς όρους να διασωθεί . Ο κ. Κελέτσης είναι γνωστός φιλομητσοτακικός από την εποχή του πατρός , αλλά πιθανόν κι αυτός να μπορεί να τα καταφέρει μόνο σε καμιά επιτροπή και να υπερηφανεύεται ότι είναι “φίλος” της “αγίας” οικογένειας . Για τον στρατηγό Δημοσχάκη, ο οποίος περίμενε ότι θα είναι στο αρχικό κυβερνητικό κείμενο γράφουμε ΕΔΩ

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης της Ξάνθης και ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος του Έβρου είναι “πρωτάρηδες” οπότε μπορούν να περιμένουν .

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here