Άνοδο στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού η Νεανική Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Άνοδο στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού η Νεανική Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

60
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Άνοδο στο κορυφαίο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού 

Παίδων -Κορασίδων 2019

 η νεανική Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης !!                

Στέφθηκε Πρωταθλήτρια Περιφέρειας ΑΜΘ & ΣΕΡΡΩΝ 2019!!!

 

Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Περιφέρειας ΑΜΘ & Σερρών για δεύτερη συνεχή χρονιά και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων 2019 κατέκτησε η Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!!!!

 

 Η νεανική ομάδα θα αγωνιστεί μεταξύ των καλυτέρων ομάδων της Ελλάδας  στην κορυφαία Πανελλήνια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΑΜΘ προκήρυξε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης . Ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2019.

Ο Εθνικός συγκέντρωσε 7 βαθμούς, 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αναμετρήσεις και στέφθηκε Πρωταθλητής

Την 2η  θέση κατέκτησε η πολύ ισχυρή ομάδα της Ξάνθης με 6 βαθμούς, 3 νίκες και 1 ήττα , και την 3η θέση το Πνεύμαθλον Καβάλας με 5 βαθμούς, 2 νίκες,1 ισοπαλία και 1 ήττα. 

Στην περιφέρεια μας συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα 8 ομάδες από Έβρο, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Σέρρες.

Την Ομάδα του Εθνικού αποτελούν οι : Ορέστης Μπλίτσας 16 ετών, Βαλέριος Νάσος 14 ετών, Χρήστος Χασάπης 12 ετών, Μιχάλης Καρακασίδης 10 ετών, Γιώργος Γκόγκολας 9 ετών, Άρτεμις Μπλίτσα 12 ετών και Αναστασία Λυκίδη 12 ετών.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο καθένας συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει η ομάδα στην κορυφή. Κοντά στην ομάδα ακούραστα ο Χρήστος Αντώνογλου τους συνόδευσε σε κάθε βήμα τους. Δίπλα τους επίσης οι προπονητές τους Διογένης Σπαθόπουλος και Κωνσταντίνος Μαρκίδης.

Στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 20 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Οι  6 πρώτες του Περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος μια εκ των οποίων και η ομάδα του ΣΟ Καβάλας (που πέρυσι τερμάτισε 5η ) και 16 που προκρίθηκαν στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν συνολικά πάνω από 60 ομάδες στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα της Ελλάδας για τις προκρίσεις της τελικής φάσης.

Ο Εθνικός συμμετέχει για 3η φορά στο Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων-Κορασίδων!!! Είχε λάβει επίσης συμμετοχή το 2016 και το2018.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ