Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Άλλος κλέβει ποδήλατο και κινητό και άλλη εμφανίζεται ως γιατρός

Άλλος κλέβει ποδήλατο και κινητό και άλλη εμφανίζεται ως γιατρός

342
0
Σ

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε την 20 και 21-3-2019, στη Χρυσούπολη, αφαίρεσε ένα ποδήλατο καθώς επίσης μετέβη σε επιχείρηση, όπου αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν ποδήλατο και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής για απάτη  

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής, για απάτη σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, πράξη που διαπράχθηκε την 16-1-2019 στη Δράμα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, η δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 40χρονη και ισχυριζόμενη ότι είναι ιατρός την έπεισε να της αποστείλει ταχυδρομικά το χρηματικό ποσό των 121 ευρώ, προφασιζόμενη την ανάγκη  οικονομικής εξυπηρέτησης άλλου ατόμου και επικαλούμενη την μετέπειτα καταβολή των χρημάτων σε αυτή.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here