Αρχική WEB TV (ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ) LIVE απόψε στις 22:30 στα ¨ΦΑΡΟπολιτικά” ο...

(ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ) LIVE απόψε στις 22:30 στα ¨ΦΑΡΟπολιτικά” ο Γιώργος Τράγκας

Σ

ΑΝΑΒΆΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Απόψε Τετάρτη 31-3-21 στις 22:30 ο πρόεδρος του νέου κόμματος “Ελευθεροι Άνθρωποι” , ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση του πολιτικού κόμματος του.

Σκοπός του, όπως υποστήριξε, είναι να διασφαλιστεί η δημοκρατία, η καταπολέμηση της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που προέκυψε λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόμμα ξεπερνάει τους διαχωρισμούς του πολιτικού φάσματος Δεξιάς-Αριστεράς και δεν τοποθετείται στον άξονα αυτό, αλλά χαρακτηρίζεται από πατριωτισμό και πολυσυλλεκτικότητα.

Λίγες μέρες μετά την ίδρυση του κόμματος ανακοινώθηκαν καθόδους πολλών κομμάτων στα ψηφοδέλτια των Ελευθέρων Ανθρώπων όπως το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου, το Μέτωπο Νίκης της Ραχήλ Μακρή, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο του Δημήτρη Καζάκη καθώς και η Ελληνική Πολιτική Συνείδηση του Μιχάλη Πατσίκα.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Σπύρος Δέδογλου.
Τεχνική υποστήριξη Πάνος Θρακιώτης

Μπορείτε να κάνετε σχόλια ή ερωτήσεις δια μέσω facebook ή youtube από όπου παρακολουθείτε τη ζωντανή ροή και εμείς θα τα μεταφέρουμε στο στούντιο για να απαντήσουν οι προσκεκλημένοι.

Συντονιστείτε στις σελίδες μας στο facebook https://www.facebook.com/faros24 και https://www.facebook.com/tvthrakiotis.gr 

όπως και στα κανάλι μας στο youtube faros24 https://www.youtube.com/channel/UC89lUFf9aWpOegh1Er6G1Cg?view_as=subscriber

sportvtrakiotis https://www.youtube.com/channel/UCP26jfrI2sXJUywODIXeNsQ

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here