Αρχική ΦΑΡΟπολιτικά Ένας “εθελοντής” για … κλάματα !!!

Ένας “εθελοντής” για … κλάματα !!!

Σ

Ποιος “διάσημος εθελοντής”,  που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο Αλεξανδρούπολης αμισθί, επί μια τετραετία, προσπαθεί  να ξαναμπεί στο Δήμο με πρόσχημα και πάλι τον εθελοντισμό;

Τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να εργαστεί και πάλι “εθελοντικά” με μισθό βεβαίως βεβαίως στα γραφεία του Δήμου, πλησιάζει κλαίγοντας στην κυριολεξία τους ανθρώπους οι οποίοι του έδωσαν δουλειά στο παρελθόν και τους  οποίους δάγκωσε το χέρι, ικετεύοντας να τον βοηθήσουν και πάλι;

Φήμες λένε ότι πρόκειται για blogger που συκοφαντούσε επιχειρηματίες και πολιτικούς στις δημοτικές εκλογές, μέσα από το “αντικειμενικό” του blog  και λασπολογούσε κατά των μουσουλμάνων υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές, βγάζοντας απίστευτη χολή, με ρατσιστικά σχόλια.

Ο τύπος αυτός δούλεψε εθελοντικά και στο γραφείο  υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές, με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.

Η φωτογραφία είναι από τις εκλογές του 2010, στο εκλογικό κέντρο του τότε υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς.

Τότε που ο συγκεκριμένος κύριος είχε την τεχνική υποστήριξη του γραφείου του νυν αντιπεριφερειάρχη (απο γραφείο σε γραφείο τριγυρνάει). Δυστυχώς όμως στις εκλογές του 2014, ήταν απέναντι του (συντάχθηκε φανατικά με τον Άρη Γιαννακίδη) και  συκοφαντούσε καθημερινά και με άθλιους σχολιασμούς, την παράταξη Παυλίδη και του “φίλου” του Δ. Πέτροβιτς.

Την ημέρα μάλιστα της νίκης του σημερινού αντιπεριφερειάρχη, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και με περίσσιο θράσος, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον συγχαρεί και να του πει πόσο χάρηκε κι αυτός για τη νίκη του Δημήτρη μας..!!!!

Ο κ. Πέτροβιτς, απάντησε ευγενικά στον συκοφάντη του, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Βλέπετε ο αντιπεριφερειάρχης είναι ανώτερο ον και δεν κρατάει κακίες. Τα έχει με όλους καλά. Εχει μάστερ σ’ αυτά.

Καρκινάκι” άλλωστε. Συναισθηματικός και προστατευτικός. Κύρια χαρίσματά του, η ευαισθησία, η τρυφερότητα, ο συναισθηματικός πλούτος του και η ανθρωπιά.

 Πάντα αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο!!
 
Σ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here