Recents in Beach

Ο δούρειος ρύπος της ακροδεξιάς

 


Της Πολύμνιας

Με ένα διάτρητο πόθεν έσχες και αντί υπογραφών, αραδιασμένα ονόματα στη σειρά ο Κασσελάκης ευτελίζει τις διαδικασίες και τα συλλογικά όργανα. Κακομοίρης ενώ καμαρώνει ότι μπορεί να ζει χωρίς να δουλεύει… Προφανώς με τα λεφτά των άλλων εννοούσε… Και την εκποίηση της Κουμουνδούρου, που ονειρεύεται…

Εκδικείται έτσι το κόμμα που τον έκανε πρόεδρο του για την αποπομπή του.
Εκδικείται την «κομματική νομεγκλατούρα» όπως τους αρέσει να λένε γιατί σταμάτησε πια να τον στηρίζει. Το ανυπέρβλητο εγώ του αμερικανοθρεμμένου γιάπι της κακιάς ώρας, δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη, πόσο μάλλον την έκπτωση.

Τους πέταξε τα 87 ονόματα στην Κ.Ε. τρολάροντας τους. Ενώ άλλοι υποψήφιοι «ιδρώνουν» για να μαζέψουν τις 30 απαιτούμενες υπογραφές στήριξης.
Και ακούς τους άλλους να λένε ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να τον διαγράψουν, αλλά, μια χαρά μπορούν να αναιρούν τις διαδικασίες, που οι ίδιοι βάζουν. Γιατί αν δεν τον διαγράψουν θα είναι η δεύτερη φορά που δεν πληροί τα κριτήρια, τους γελοιοποιεί και δεν σταματά να τους απειλεί πότε με «μπαχαλοποίηση» του Συνεδρίου και πότε με τον Εισαγγελέα, πότε θα το κάνουν;

Και καλά πέρσι υποτίμησαν τον κίνδυνο. Φέτος που ξέρουν ότι είναι ένας αδίστακτος χαμηλού επιπέδου απατεωνίσκος δεν δικαιολογούνται.
«Πολιτικά πρέπει να νικηθεί» λένε. Μεταξύ αυτών και ο Πολάκης που μέχρι χθες τον στήριζε απόλυτα. Και αυτό θα ήταν κάτι αποδεχτό αν δεν είχαν ευτελίσει αυτό το κόμμα και μαζί την αριστερά και την πολιτική ζωή της χώρας πλήρως.

Το γιατί θέλει απεγνωσμένα το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Κασσελάκης και δεν πάει να κάνει καινούργιο κόμμα είναι κάτι παραπάνω από γνωστό. Κανείς δεν τόλμησε να διαψεύσει το Θύμιο Γεωργόπουλο που δημόσια είπε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που του ζήτησε ο έκπτωτος ήταν να υποθηκεύσει το κτίριο της Κουμουνδούρου. Κανείς φυσικά και δεν μπόρεσε να διαψεύσει την Πολύμνια για ότι συνέβαινε εντός του κτιρίου όσο ήταν αρχηγός ο Κασσελάκης. Και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει την Εφ.Συν για το πόθεν έσχες του, διότι έτσι είναι.
Και επειδή είναι διάτρητο, μόνη στρατηγική τους είναι ο ευτελισμός των συλλογικών οργάνων και η μπαχαλοποίηση του Συνεδρίου. Ή με δέχεστε αρχηγό, ή το κάνω κούγκι τους λέει ο Κασσελάκης. Ή με ανακηρύσσετε πρόεδρο και πάλι στο Συνέδριο ή σας διαλύω.

Προσοχή, δεν λέει «φεύγω» γιατί που να πάει και τι να κάνει; Δεν είναι καν εκλεγμένος, οι βουλευτές που τον στηρίζουν το πολύ να είναι 5-6. Η «ανακατάληψη» της Κουμουνδούρου είναι ο στόχος τους και δεν το κρύβουν. Ο αρχιστράτηγος Πέτρος Παππάς το λέει ανοικτά άλλωστε. Ενώ την ίδια ώρα στην Κουμουνδούρου, οι τραμπουκισμοί συνεχίζονται από στελέχη Κασελακικών.
Ο ακροδεξιός εκφυλισμός που προωθεί αυτή η ομάδα των Κασελίστας, είτε με την alt right στρατηγική και τα πολιτικά της μηνύματα (βλέπε τις απόψεις για την παρενθεσία κατά παραγγελία φύλου, ή τα ακροδεξιά επιχειρήματα με τα οποία επιτέθηκε ο βουλευτής Πέτρος Παππάς στον στρατιώτη που μίλησε σε συγκέντρωση υπέρ της Γάζας, είτε τα πατρίς και τα θρησκεία που εισάγει ο Κασσελάκης στις πολιτικές του προσεγγίσεις με έμφαση κ.α.) συνεχίζει τον εκφυλισμό ενός κόμματος που καταρρέει διαρκώς, όταν τον ανέχεται.

Είναι να απορεί κανείς γιατί ενώ με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύεται αρχηγός κόμματος να έχει εταιρείες στην αλλοδαπή αυτό δεν περιλαμβάνει και τον Κασσελάκη;
Μήπως γιατί αν τον συμπεριλάβει τίθεται αυτόματα εκτός προεδρικής κούρσας ενώ όλες οι αποφάσεις που έχει λάβει αφού παράνομα κατείχε την προεδρία επί ένα χρόνο, ως παράνομες και αυτές, δεν πρέπει να ισχύουν; Συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ;

Υ.Σ. Διαλέξτε κεντρικοεπίτροποι και μην ταλαιπωρείτε άδικα τον κόσμο… Για να μη γίνεται γκρουπούσκουλο άμορφου πλην ακροδεξιού πολιτικού συνονθυλεύματος και φτάσετε στο σημείο να παρακαλάτε την Κωνσταντοπούλου ή τη Λατινοπούλου…

ΠΗΓΗ :kamini.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">