Recents in Beach

Απίστευτο και όμως αληθινό: Βούλγαροι Μουσουλμάνοι οι “επενδυτές” στη Θράκη!

 Το ότι η Τουρκία είναι η πιο έξυπνη διπλωματικά χώρα, ιδιαίτερα επι εποχής και “αυτοκρατορίας” Ερντογάν, αυτό είναι κοινά αποδεκτό!


Ετσι, άλλο ένα σχέδιο εξαγοράς ελληνικής γης απο μουσουλμάνους Βούλγαρους “επενδυτές” παίρνει “σάρκα και οστά” στη Θράκη και στην Αν. Μακεδονία.

Σύμφωνα με αδιαμφησβήτητα στοιχεία που διαθέτει το “Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων” και που σύντομα θα φέρει στο φως της δημοσιότητας, οι εν λόγω “επενδυτές” ‘ερχονται και αγοράζουν γη και σπίτια – διαμερίσματα, κυρίως στις παράλιες ζώνες, με δανειοδοτήσεις απο την Ziraat Bankasi που έχει υποκαταστήματα σε Σόφια – Φιλιππούπολη και Στάρα Ζαγόρα, ενώ οι αμιγώς Βουλγαρικές Τράπεζες αρνούνται να χρηματοδοτήσουν αγορές ακινήτων εκτός της χώρας τους.

“Μεσίτες” αυτών των συναλλαγών και δικαιοπραξιών, είναι χριστιανοί δικηγόροι κυρίως αλλά και μουσουλμάνοι, που έχουν τελειώσει νομική στη Βουλγαρία και έχουν γνώση της γλώσσας, διευκολύνοντας έτσι τις διαδικασίες.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του TRT (Τουρκική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), απέδιδε τα εύσημα στους ομοθρήσκους “τούρκους της Βουλγαρίας” που αγοράζουν γη στις “πατρίδες των προγόνων τους”.

Αυτά προς το παρόν… και έπεται συνέχεια των αποκαλύψεων!

Π.Β.Π. thracenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">