Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου: Η εκλογή πρόεδρου ενός κόμματος συνεπάγεται σεβασμός στα συλλογικά όργανα, κανείς δεν παίρνει λευκή επιταγή - Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει σχέδιο διάλυσης(βίντεο).

 


Η κ. Κασσελάκης δεν δείχνει κανένα σεβασμό στο κόμμα , μας προσβάλλει καθημερινά.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Alfa τηλεόραση με την Κυριακή Μπασκάκη , φιλοξενήθηκε το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σπύρος Δέδογλου .

Το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε  στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα. "Το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται ένα σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και αποδόμησης του Αλέξη Τσίπρα  από πλευράς Στέφανου Κασσελάκη" είπε σε κάποιο σημείο και συνέχισε: "Θέλει να κάνει πάνω στις υποδομές του ΣΥΡΙΖΑ  ένα άλλο κόμμα, δικό του , προσωποπαγές που δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας"

Επίσης αναφέρθηκε στο εξώδικό του κ. Κασσελάκη ο οποίος το υπογράφει μάλιστα ως πρόεδρος που δείχνει ότι δεν σέβεται τις αποφάσεις τον συλλογικών  οργάνων. Είπε επίσης ότι  κοροϊδεύει συστηματικά τη βάση την οποία θέλει ως οπαδούς που θα τον επευφημούν, ενώ εμείς τους θέλουμε μέλη, πολίτες, με άποψη που θα συμμετέχουν σε διάλογο μέσα από τα όργανο.

Παρακολουθήστε το βίντεο της συνέντευξης :





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">