Recents in Beach

Σωκράτης Φάμμελος: Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αλλάξει σελίδα, να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος(βίντεο).

 "Για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει απ' την πολύ δύσκολη θέση που είναι, να επιστρέψουν απογοητευμένοι και να προσελκύσει νέους...."


"Για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει απ' την πολύ δύσκολη θέση που είναι, να επιστρέψουν απογοητευμένοι και να προσελκύσει νέους πολίτες, το κριτήριο και το στοίχημα είναι το ίδιο: να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος.

Διαπιστώνουμε μία συρρίκνωση και μία απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η ΚΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε άρση εμπιστοσύνης προς τον προηγούμενο πρόεδρο, διότι δεν υπήρξε επάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγεσίας του να ασκήσει πολιτική με σοβαρότητα, να εκπροσωπήσει την κοινωνία, να κάνει αντιπολίτευση με επάρκεια, και να καταθέτει μία πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης.
Η Ελλάδα δυστυχώς σήμερα με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν έχει αυτό που της αξίζει. Ξέρετε ποιοι έχουν αυτό που διεκδικούν; Τέσσερις τράπεζες, δύο διυλιστήρια, μερικές εταιρείες ρεύματος, αυτά αν τα αθροίσετε είναι μερικά δισεκατομμύρια που λείπουν από τους δήμους και από την αγορά και τα νοικοκυριά."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">