Recents in Beach

Άρθρο του Σπύρου Δέδογλου - Μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.: ''Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...Για του ΣΥΡΙΖΑ την τρέλα τη μεγάλη…''

 


Παραφράσω ένα σύνθημα των οπαδών που ακολουθούν την ομάδα τους όπου κι αν παίζει Εμείς της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, κοντεύουμε να τους ξεπεράσουμε με τα ευτράπελα του Στέφανου του Σκέτου, έκπτωτου προέδρου του κόμματος.

Ένα μήνα πριν το συνέδριο και δεν έχουμε μιλήσει πολιτικά, όσες προσπάθειες κι αν γίνονται αυτός θα βρει κάτι να κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Όμως πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ να φύγει από αυτόν τον εφιάλτη που βιώνει το τελευταίο, τουλάχιστον, εξάμηνο.

Οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα για την επιβίωση του κόμματος , να  επαναφέρουμε τη σοβαρότητα και την πολιτική σε πρώτη φάση, και στη συνέχεια να το ανασυγκροτήσουμε ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία της “Ενιαίας Προοδευτικής Έκφρασης”  

Ο κ Κασσελάκης αποτελεί εμπόδιο για αυτήν προοπτική, γιατί έχει ένα άλλο κόμμα στο μυαλό του επάνω όμως στις υποδομές  του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες και τις παραδόσεις της Αριστεράς.

Το συνέδριο μας πρέπει να γίνει η αρχή της επανεκκίνησης, και η εκλογή προέδρου, η νέα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ της συλλογικότητας της εσωτερικής δημοκρατίας που θα εμπνεύσει τους πολίτες ώστε να γίνουν οι συμμέτοχοι. για εναλλακτική προοδευτική πρόταση.

Γιατί εμείς την βάση δεν την θέλουμε να αποτελείται από οπαδούς αλλά από πολίτες με σκέψη και δημοκρατική συμμετοχή.

Η σημερινή τρέλα τελειώνει…

Εν πτήση Αλεξανδρούπολη - Αθήνα 12 - 10 - 24
Σπύρος Δέδογλου 
Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">