Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου στο Ράδιο Έβρος: Ο κ. Κασσελάκης δεν πληροί τις προϋποθέσεις να είναι υποψήφιος πρόεδρος - Είναι ανάγκη ανασύστασης του πολιτικού σκηνικού μετά από 50 χρόνια


 Προσπαθεί να αποδομήσει τον Αλέξη Τσίπρα και να απαξιώσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 

Συνέντευξη στην "Πρωινή Περιπολία" του Ράδιο Έβρος με τους Γιάννη Βαβαλικούδη και Χάρη Κανταρίδη έδωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σπύρος

Το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και για την πρόταση του για την Ενιαία Περιφερειακή Έκφραση .
Για τον έκπτωτο πρόεδρο είπε ότι δεν πληροί τους όρους για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Έχει παραβιάσει τους κανόνες και το καταστατικό κατ επανάληψη με ύβρεις στα μέλη των οργάνων αλλά ξεπέρασε κάθε όριο με την αποστολή του εξώδικού σε όλα τα μέλη της Κ.Ε , και σε αυτούς που τον στηρίζουν φυσικά γιατί δεν ξεχωρίζει.
Αναφέρθηκε στην Κοινοβουλευτική ομάδα η οποία όπως είπε παρήγαγε έργο με πρόεδρο τον Σωκράτη Φαμελλο αλλά και τώρα με τον Νίκο Παππά αλλά ο τέως πρόεδρος έκανε κάποιο ευτράπελο και άλλαζε την ατζέντα , με αποτέλεσμα να μη φτάνει αυτή η δουλειά στον κόσμο.
Ακούστε την συνέντευξη :



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">