Recents in Beach

Λέσχη Παιδικής Φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

 


Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης αγκαλιάζει το Πρόγραμμα: ΛΕΣΧΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ που διοργανώνεται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο SCOTTIE.gr με συντονίστρια την Θεανώ Ασπρίδου Καθηγήτρια ΕΚΠΑ με εξειδίκευση στην Ανάγνωση, Φιλαναγνωσία και Παιδική Λογοτεχνία - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (E-learning) ΕΚΠΑ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την υλοποίηση σειράς εργαστηρίων για παιδιά και γονείς με θεματικές για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 6.00-7.00 μ.μ. στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έναν ιδιαίτερα σημαντικό χώρο, που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο, να έρθουν σε επαφή με τη γνώση και να έρχονται σε επαφή με ποικιλία λογοτεχνικών βιβλίων. Περισσότερο όλων δημιουργείται στη Βιβλιοθήκη μια πλατφόρμα για να ανθίσει πολύπλευρα η σχέση του νεαρού γονέα με το παιδί του που μέσα από αυτήν την κοινή δραστηριότητα, φτιάχνει αναμνήσεις και όνειρα που σίγουρα θα γίνουν η μελλοντική δεξαμενή άντλησης ψυχικής ανθεκτικότητάς του.

Παιδιά και Γονείς συντονιστείτε, δηλώστε συμμετοχή στο 2551089690 στην Γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κι ελάτε με το παιδί σας στο πρώτο κοινό σας ταξίδι στα βιβλία!

*(περιορισμένος αριθμός τμήματος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">