Recents in Beach

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους κρατά και ποιους διώχνει ο Στέφανος Κασσελάκης

 

 
Αλλαγές επί αλλαγών και πρόσωπα επί προσώπων που αντικαθίστανται, επιφύλασσε η χθεσινή εκδήλωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό μέγαρο και την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εκεί... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα διέρρευσαν στη διάρκεια της χθεσινής δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Κασσελάκης αλλάζει τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και τον επικεφαλής του οργανωτικού του κόμματος. Αλλά η αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς και να οξύνει περισσότερο τα ήδη οξυμένα πνεύματα, φαίνεται ότι θα είναι η αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από επικεφαλής της ΚΟ, μια εξέλιξη για την οποία ο ίδιος ο κ. Φάμελλος δεν έχει ενημερωθεί, όπως είπε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι αργά το βράδυ, γίνονταν εντατικές προσπάθειες για να αλλάξει γνώμη ο πρόεδρος του κόμματος.

Οι αποφάσεις του αυτές φαίνεται να αποτελούν συνέχεια του σοβαρού επεισοδίου της Τρίτης, με την αποχώρηση οχτώ στελεχών (Ραγκούσης, Γεροβασίλη, Φλαμπουράρης, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Καρκούλια, Συμεωνίδου, Νοτοπούλου) από τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση ήταν διαδικτυακή, καθώς ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελευταίος σχεδιάζει να τοποθετήσει επικεφαλής της Κ.Ο. τον βουλευτή Αργολίδος Γιώργο Γαβρήλο. Απομακρύνεται επίσης ο διευθυντής του προεδρικού γραφείου κ. Καπνισάκης. Τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Αποστολάκης, ενώ ο κ. Καπνισάκης μετακινείται στην Κ.Ο.

Στο πλαίσιο των ίδιων αλλαγών ο συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου κ. Βουλγαράκης αντικαθίσταται από τον κ. Μπουρνού. Ο κ. Βουλγαράκης είχε αντικαταστήσει τον Μάρτιο τον κ. Βασιλειάδη.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Φάμελλος συντάχθηκε με στελέχη της εσωτερικής αντιπολίτευσης όπως η Όλγα Γεροβασίλη, που υποστήριξαν ότι είναι αντιδεοντολογικό το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ (6 Οκτωβρίου) όπως προτείνει ο κ. Κασσελάκης.

Τέλος όπως μαθαίνουμε, μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, γίνονταν προσπάθειες κατευνασμού από μεριάς του Νίκου Παππά και από άλλα στελέχη του κόμματος, ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να αλλάξει τις αποφάσεις του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">