Recents in Beach

Τι δυνατότητες προσφέρει το αέριο για κλιματισμό;


 Το αέριο για κλιματισμό είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν που μας επιτρέπει να γεμίζουμε μόνοι μας το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου. Τις ζεστές μέρες, τα ταξίδια μπορεί να είναι κουραστικά, γι' αυτό ένας λειτουργικός κλιματισμός είναι ανεκτίμητος. Δεν χρειάζεται να πάρουμε αμέσως το αυτοκίνητό μας στο συνεργείο, καθώς ένα αξιόπιστο κιτ αναπλήρωσης κλιματισμού μας έρχεται στη βοήθεια. Ποιες είναι οι χαρακτηριστικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος; Πώς μπορούμε να γεμίσουμε μόνοι μας το σύστημα κλιματισμού του οχήματός μας; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το στεγανωτικό του κλιματισμού;

Αέριο για κλιματισμό

Το προτεινόμενο αέριο για κλιματισμό είναι ένα υποκατάστατο του ψυκτικού παράγοντα (φρεον αυτοκινητου R134a/R12), που επιτρέπει την αποτελεσματική και ασφαλή αναπλήρωση του συστήματος κλιματισμού στο αυτοκίνητο. Το προϊόν συνοδεύεται από ένα διαγνωστικό διάγραμμα και ένα εγχειρίδιο οδηγιών, έτσι ώστε κάθε οδηγός να μπορεί να χειριστεί τη χρήση του αερίου. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένας σωλήνας με μανόμετρο. Πώς πραγματοποιείται η αυτογεμίσματος του κλιματισμού; Αρκεί να θυμόμαστε μερικά απλά βήματα, που περιλαμβάνουν:

  • Ανακινήστε το κουτί με το παρασκεύασμα και συνδέστε το στον σωλήνα φόρτισης. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον κινητήρα του αυτοκινήτου και τον κλιματισμό στη λειτουργία ανακυκλοφορίας, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία και τη μέγιστη ισχύ.
  • Συνδέστε τον σωλήνα με το μανόμετρο στη βαλβίδα χαμηλής πίεσης - το κουτί πρέπει να είναι τοποθετημένο με τη βαλβίδα προς τα κάτω. Μερικές φορές χρειάζεται να συνδέσετε τον σωλήνα στη βαλβίδα υψηλής πίεσης, σε ορισμένα μοντέλα και έτη αυτοκινήτων.
  • Ξεκινήστε τη μέτρηση της πίεσης στο σύστημα. Το κόκκινο χρώμα δείχνει υπερβολική πίεση, το πράσινο σωστή πίεση και το κίτρινο χαμηλή πίεση στο σύστημα.
  • Ανοίξτε τη βαλβίδα βελόνας στον σωλήνα με το μανόμετρο και ξεκινήστε τη φόρτιση.
  • Όταν το μανόμετρο δείξει 25-55 psi (πράσινο χρώμα), τερματίστε τη φόρτιση.
  • Αφήστε το αυτοκίνητο για άλλα 20 λεπτά στη λειτουργία που είχε αρχικά καθοριστεί.
  • Μετά από δύο εβδομάδες, είναι καλό να επαναλάβετε τη μέτρηση της πίεσης για να εξασφαλίσετε την αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού.

Όπως βλέπουμε, η αυτογεμίσματος του κλιματισμού του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε αξιόπιστη ψύξη στο εσωτερικό του οχήματος.

Στεγανωτικό για κλιματισμό

Το στεγανωτικό για κλιματισμό, που διατίθεται σε ένα βολικό κιτ, είναι επίσης σημαντικό. Το υποκατάστατο του ψυκτικού παράγοντα και το ειδικό στεγανωτικό σημαίνουν απλή και ασφαλή βελτίωση και αναπλήρωση του συστήματος κλιματισμού στο αυτοκίνητο. Το προϊόν συνοδεύεται από οδηγίες μαζί με ένα διαγνωστικό διάγραμμα, έτσι ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να πραγματοποιήσει την αναπλήρωση του κλιματισμού μόνος του. Ποια πλεονεκτήματα αξίζουν να επισημανθούν εδώ; Το στεγανωτικό για κλιματισμό είναι ασφαλές για το αυτοκίνητο και το περιβάλλον, επιτρέπει γρήγορη αναπλήρωση του κλιματισμού, δεν απαιτεί τη χρήση πρόσθετων εργαλείων και είναι αποτελεσματικό και αποδοτικό. Επιπλέον, είναι μη τοξικό, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εξαρτημάτων του κλιματισμού. Η ειδική τεχνολογία αναπτύχθηκε σε ένα εργαστήριο στις ΗΠΑ υπό την επίβλεψη έμπειρων ειδικών. Αυτό επέτρεψε την απόκτηση παρασκευασμάτων με αποτελεσματική δράση, που πληρούν τις υψηλότερες προσδοκίες των χρηστών.

Τα στεγανωτικά και τα κιτ αναπλήρωσης κλιματισμού μπορούν εύκολα να αγοραστούν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">