Recents in Beach

Επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή: «Φύγε, δειλός ήσουν πάντα, Ουστ!»(βίντεο)


 Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη, στον απόηχο της κόντρα που έχει ξεσπάσει για την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης διάβαζε στο βήμα την απόφαση του υπουργείου Υγείας, για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη πως οι ανασφάλιστοι αποκλείονται από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τις δημόσιες δομές υγείας.

Εκεί παρεβάνη ο Παύλος Πολάκης και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση…

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.

Τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως μετά, όταν ο Παύλος Πολάκης αποχώρησε από την συνεδρίαση.

ΣΥΡΙΖΑ: Περισσεύει η αλαζονεία του Μητσοτάκη και των πρωτοκλασάτων υπουργών του

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το επεισόδιο, στο οποίο κατηγορεί για αλαζονεία τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του.

«Θρασύτατα εκδιώκουν από τη Βουλή βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η πολιτική κριτική που τους ασκείται», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ούτε την τόλμη ούτε τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό να απολογηθεί για τις ύβρεις, τις προσβολές, τις απρέπειες και τα ομοφοβικά σχόλια βουλευτών και στελεχών του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του πρόεδρου του», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αντιθέτως, μάλιστα, περισσεύει η αλαζονεία τόσο του ιδίου όσο και των πρωτοκλασάτων υπουργών του, οι οποίοι θρασύτατα εκδιώκουν από τη Βουλή βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η πολιτική κριτική που τους ασκείται. Με δυο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Σίσκος στο dnews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">