Recents in Beach

Η ποινή που επέβαλε ο Τασούλας στον Πολάκη - Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου – Θα το ξαναέκανα λέει ο ίδιος


 «Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους», είπε ο Τασούλας για τον Πολάκη.

Περικοπή μισού μισθού και απεύθυνση μομφής ήταν η ποινή που επέβαλε ο Κωνσταντίνος Τασούλας στον Παύλο Πολάκη, για την επίθεση του βουλευτή σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και χαρακτήρισε το επεισόδιο ως «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό».

Λίγο νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη φραστική επίθεσή του σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Έπειτα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Σωκράτης Φάμελλος έθεσε τον Παύλο Πολάκη εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Πολάκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου – Θα το ξαναέκανα

«Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, μιλώντας στον ALPHA, μετά την διαγραφή του από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δήλωσε πως «παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου».

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης», επεσήμανε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πριν λίγο στο κυλικείο της Βουλής, αναφερόμενος και στον κ. Τασούλα για την ποινή που επεβλήθη: «Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κορόιδευαν».

Επεισόδιο Πολάκη-Φάμελλου στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν μπορείς να συμμετέχεις” – “Παραμένω ΣΥΡΙΖΑ, ξέρω ποιοι δεν με θέλουν”

Στην αίθουσα που συνεδριάζει τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης, λίγο μετά την αποπομπή του από την ΚΟ του κόμματος για την αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ζήτησε τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον κ. Πολάκη να αποχωρήσει από την αίθουσα λέγοντας: «Δεν είσαι μέλος της το ΚΟ και δεν μπορείς να συμμετάσχεις στη διαδικασία».

Από την πλευρά του, κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Πολάκης φέρεται να απάντησε: «Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι δεν με θέλουν και ξέρω ποιοι είναι. Κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">