Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου: «Μάλλον ως "διαπλεκόμενος" και ως "πραξικοπηματίας" δεν δικαιούμαι να ομιλώ!»

 


Σε μια δικαιολογημένα οργισμένη ανάρτηση στα Social Media προχώρησε χθες αργά το απόγευμα, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της και υποψήφιος Βουλευτής Έβρου κ. Σπύρος Δέδογλου. Στην δημόσια παρέμβαση του ο κ. Δέδογλου, κατακεραυνώνει τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και τις μεθοδεύσεις της μεριάς Κασσελάκη, για την κατάργηση των οργάνων του κόμματος στο καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου...

Ο κ. Δέδογλου επίσης στρέφει τα βέλη του και στις αναφορές για διαγραφές στελεχών που δεν συμφωνούν δημόσια με την κεντρική γραμμή αλλά και στην παντελή έλλειψη διαλόγου, στην χθεσινή Κεντρική Επιτροπή μιας ο ίδιος και αρκετά στελέχη από την περιφέρεια παρότι είχαν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών, εν τέλει δεν τους δόθηκε ο λόγος...Να επισημάνουμε τέλος ότι ο κ. Δέδογλου αποτελεί ένα από τα ''87'' στελέχη που συνυπέγραψαν το αρχικό κείμενο ενστάσεων και τις βασικές αρχές για τον διάλογο για την ενιαία Κεντροαριστερά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σπύρου Δέδογλου:

''Αθηναϊκό κόμμα, νομίζουν ότι όλα είναι γύρω από το Σύνταγμα, την Κουμουνδούρου και την πλατεία Καραϊσκάκη. Όταν η πρόσκληση για την Κεντρική Επιτροπή έρχεται λίγες μέρες πριν την συνεδρίαση, ψάχνουμε αεροπορικά εισιτήρια γιατί δεν υπάρχει γραμμή "μετρό" Αλεξανδρούπολη - Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνόμαστε με το μέγιστο κόστος.

Όταν είσαι εγγεγραμμένος από το πρωί για να μιλήσεις και δεν σου δίνουν τον λόγο, κι όταν δεν δέχονται διήμερη συνεδρίαση τότε μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχει "σκοπιμότητα"!
Συνεδρίασε το κορυφαίο όργανο του κόμματος μετά από πέντε μήνες και αποφάσισαν μονοήμερη συνεδρίαση.

Μάλλον ως "διαπλεκόμενος" και ως "πραξικοπηματίας" δεν δικαιούμαι να ομιλώ!!!!

Από εδώ όμως μπορώ να τα λέω όλα και θα συνεχίσω να το κάνω!''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">