Recents in Beach

Στο πλευρό των απόφοιτων και δυνάμει φοιτητών/τριών η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


 Στη διοργάνωση ενός ιδιαίτερα χρήσιμου webinar για τους/τις απόφοιτους των Λυκείων συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διά του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ. Στέλιου Κατσογριδάκη. 

Τo Webinar είχε θέμα «Χτίζοντας ένα έξυπνο μηχανογραφικό» και οι ομιλητές σε αυτό έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις στα παιδιά που μόλις τελείωσαν το Λύκειο και ετοιμάζονται να επιλέξουν κατεύθυνση σπουδών. 

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο που η προβλεπόμενη διάρκεια του διπλασιάστηκε, προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες και ερωτήσεις. 

«Για την Διοίκηση της Περιφέρειας μας η συμπαράσταση στον πολίτη είναι σημαντική και αυτό κάνουμε σήμερα εδώ: συμμετέχουμε κι εμείς σε μία προσπάθεια ενημέρωσης για όλους και όλες εσάς, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για το επαγγελματικό σας μέλλον. 

Κλείνω, υπενθυμίζοντας σε όλες και όλους ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποτελείται από αξιόλογα τμήματα που σας προτρέπω να εξετάσετε σοβαρά την εισαγωγή σας σε αυτά καθώς και ό,τι όλες οι τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας μας είναι ιδιαίτερα φιλόξενες» σημείωσε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους/στις απόφοιτους ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Κατσογριδάκης. 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το εν λόγω Webinar, εξετάζεται η θεσμοθέτησή του στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, ώστε να παρέχεται η μέγιστη δυνατή βοήθεια στους απόφοιτους και τις απόφοιτες των Λυκείων. 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">