Recents in Beach

Το κείμενο των «8» για την πολιτική καταδίκη Πολάκη που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία

 


Το θέμα του Παύλου Πολάκη μετά το επεισόδιο με την Γραμματέα της ΝΔ απασχόλησε την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από τα 8 στελέχη  της μειοψηφίας ζητήθηκε η άμεση και ευθεία πολιτική καταδίκη του.

Μάλιστα, κατέθεσαν κείμενο ζητώντας η αποδοκιμασία του να είναι άμεση και ευθεία και η διατύπωση αυτή να ενσωματωθεί στο κείμενο της πολιτικής απόφασης. Το κείμενο απορρίφθηκε και η Κουμουνδούρου προχώρησε σε χωριστή ανακοίνωση όπου δεν κατονομάζει τον Παύλο Πολάκη και αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταδικάζει κάθε προσβλητική συμπεριφορά».

Το κείμενο των 8 που απορρίφθηκε, αντιθέτως, κατονόμαζε τον βουλευτή Χανίων και ζητούσε ηχηρή αποδοκιμασία, αποδίδοντας στη συμπεριφορά του και σεξιστικά χαρακτηριστικά:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι αδυναμία στην πολιτική αντιπαράθεση, ούτε ο ελάχιστος σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο είναι αντίθετος με την μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δίκαιου των πολλών και εν προκειμένω της πρόσβασης όλων των πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πολύ περισσότερο όταν τέτοιες συμπεριφορές έχουν και σεξιστικά χαρακτηριστικά η αποδοκιμασία οφείλει να είναι ηχηρή και αδιαπραγμάτευτη».

Πηγή: Topontiki.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">