Recents in Beach

Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ : Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 29ης Ιουλίου

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 29ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 

26/7/2024 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 29ης Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του διαλυτικού νομοσχεδίου Βαρτζόπουλου και στην κινητοποίηση στο Σύνταγμα στις 11:00, ζητώντας την απόσυρσή του. 

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλο τον χώρο της ψυχικής υγείας και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Λέμε όχι στο νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση για τη συγχώνευση των οργανισμών και τη διάλυση ενός κρίσιμου για την κοινωνία τομέα. 

Ως προσωπικό ασφαλείας ορίζονται όσες/οι είναι ορισμένοι στο πλάνο εφημεριών κάθε μονάδας. Αναλυτικά: 

1. Στις κοινότητες διαμονής ή οπουδήποτε αλλού προβλέπεται καθεστώς εφημερίας το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, 1 εργαζόμενος της μονάδας. 

2. Στα συμβουλευτικά κέντρα που λειτουργούν ως κέντρο ημέρας, στο Οff Club και στο Ειδικό Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης στην Κουμουνδούρου, 1 εργαζόμενος της μονάδας. 3. Στις επανεντάξεις, στα ανοιχτά προγράμματα και τις κύριες φάσεις θεραπείας στις οποίες προβλέπεται τηλεφωνική ετοιμότητα, 1 εργαζόμενος της μονάδας με τηλεφωνική ετοιμότητα (όπως ισχύει). 

4. Στις υπόλοιπες μονάδες και τμήματα, δεν ορίζεται προσωπικό ασφαλείας. 

Σε περίπτωση που υπάρχουν εργαζόμενοι των ανωτέρω μονάδων που δεν συμμετέχουν στην απεργία, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να αποχωρήσει


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">