Recents in Beach

15ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - Συνάντηση Συνεργασίας για το σημερινό Αποτύπωμα και την Βιωσιμότητα των Τοπικών Επιχειρήσεων.

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

DESTINATION  DEVELOPMENT  STRATEGY / ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - Δημιουργία και Ενίσχυση της συνεργατικότητας  φορέων & επιχειρήσεων”

ΔΕΥΤΕΡΑ  15  ΙΟΥΛΙΟΥ //  Ώρα 20:00 // Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ

Με αφορμή την φετινή εορτή των 15 χρόνων διοργάνωσης του REDRIVER στο Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Συνεργασίας  για το σημερινό Αποτύπωμα και την Βιωσιμότητα των Τοπικών Επιχειρήσεων.

Σκοπός η συνεργασία επαγγελματιών και φορέων ώστε  να οργανωθούν δράσεις. Στόχος η διασύνδεση φορέων και επιχειρήσεων για την βιωσιμότητα και την συνέχιση μιας σημαντικής προσπάθειας για την ενίσχυση της συνεργατικότητας. Η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και των πολιτιστικών δράσεων στο Διδυμότειχο  μπορεί να υποστηριχθεί με νέες πρακτικές συνεργατικότητας που αφορούν την εμψύχωση  των πολιτών,  την έλξη τουριστικών αποστολών και την βιωματική εμπειρία των επισκεπτών με τους ανθρώπους, επιχειρήσεις και τα πολιτισμικά στοιχεία της κάθε περιοχής, τόσο στην πόλη όσο και στις επαρχίες.

Με την υποστήριξη του τοπικού  δικτύου www.elxate-evros.gr , του πανελλαδικού  δικτύου υπαίθρου www.epaithros.eu  και με την διακεκριμένη επικύρωση του πανελλαδικού θεσμού των  Tourism Awards 2024.

15ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

www.redriver.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">