Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου : Πρέπει να υπάρχει εξαίρεση στην ΚΑΠ για τον Έβρο και τα νησιά του νοτιοανατολικού αιγαίου - Για συμβολικούς λόγους πρέπει να δοθούν για την ανάπτυξη του νομού μας 100εκ , όσα δαπανήθηκαν για τον νέο φράχτη( ηχητικό)

 


Στο ραδιόφωνο maximum fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, μίλησε χθες ο πρώην συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Δέδογλου.

Ο κ. Δέδογλου ανέβασε σχετiκά στο προφίλ του στο facebook :

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης και θα βρει το δρόμο του μετά το συνέδριο. Είναι λογικό να υπάρχει μια επίπονη περίοδος με διαφωνίες και συγκρούσεις όχι όμως με υπερβολές.
🔺οι προοδευτικοί πολίτες έδειξαν τον δρόμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
🔺Δεν είναι στην κουλτούρα της αριστεράς οι διαγραφές. Τα πειθαρχικά μέτρα είναι αποτέλεσμα γραφειοκρατικού μηχανισμού. Την επιτροπή δεοντολογίας δεν την έκανε ο Κασελακης αλλά την αποφασίσαμε ομόφωνα στο 3ο συνέδριο.
🔺 Οι πολίτες ενδιαφέροντα για τη ζωή τους που έγινε δύσκολη.
🔺 Οι αγρότες θα περάσουν δύσκολο χειμώνα. Οι υπουργοί αγροτικής ανάπτυξης της κυβέρνησης πηγαίνουν στις Βρυξέλλες και πετάνε αετό.
🔺Έχω καταθέσει στον δημόσιο διάλογο και το καταθέτω και σήμερα, ο Έβρος και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου πρέπει να εξαιρεθούν από την νέα ΚΑΠ. Το πανεπιστήμιο της Ορεστιάδας μπορεί να κάνει την μελέτη για ένα ειδικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης.
🔺Η φορολόγηση πρέπει να είναι δίκαιη, τα χρήματα που θα πάρουν από το τεκμαρτό εισόδημα, είναι το ψωμί των μικρομεσαίων που το έχουν με δυσκολία.
🔺 Έχω προτείνει, για συμβολικούς λόγους, να δοθούν στον Έβρο για την ανάπτυξη όσα και για τον φράχτη, δηλαδή 100 εκ από εθνικούς πόρους.
🔺 Ο Έβρος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Το Τρίγωνο έχει περάσει το κόκκινο, υπάρχουν χωριά που δεν έχουν ούτε καφενείο.
Αυτά και άλλα πολλά είπαμε σήμερα στον Δημήτρη Κολιό στο maximum fm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">