Recents in Beach

Μιχάλης Πιτιακούδης: Η λανθασμένη έκφραση δεν αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του κ. Κασελάκη.


 Δήλωση- απάντηση κ. Μιχαήλ Σ. Πιτιακούδη σε δημοσιεύματα που βάλουν εναντίον του 


Με λύπη μου διαπιστώνω ότι μία φράση μου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού μου στη Δαδιά, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Περιφερειακής Σύνθεσης, τυγχάνει αισχρής εκμετάλλευσης και μεταχειρίζεται προσχηματικά ώστε να με βλάψει προσωπικά, αλλά και πολιτικά. 

Όμως, επουδενί λόγο η έκφραση αυτή δεν αφορούσε τον σεξουαλικό  προσανατολισμό του κ. Κασσελάκη και τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, που γνωρίσαμε από τα ΜΜΕ.

Απάντησα αυθόρμητα στο σχόλιο ενός συμπατριώτη μου που βρισκόταν στο κοινό -διακόπτοντας την ομιλία μου - για να υπερθεματίσω την πολιτική μου διαφορά από το κόμμα του κ. Κασσελάκη. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της φράσης μου, είναι διασταλτική και σκοπεύει στον αποπροσανατολισμό και την πολιτική σπέκουλα.

Όσο για την λέξη καθαυτή, αποδέχομαι την λανθασμένη χρήση της, που όμως είχε πολιτική διάσταση και όχι προσωπική. 

Η μακρόχρονη παρουσία μου και προσφορά μου στο χώρο της χειρουργικής επιβεβαιώνει απερίφραστα ότι υπηρετώ την Ιατρική και τον Άνθρωπο χωρίς διακρίσεις και χωρίς προϋποθέσεις και ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτικού και σεξουαλικού προσανατολισμού. 

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η θέση μου θα γίνει κατανοητή από ένα νέο άτομο με ευρύτητα πνεύματος και πολιτικής αντίληψης όπως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης. 

Ειλικρινά, τέτοιοι υπαινιγμοί αδικούν την κοινωνική και ακαδημαϊκή μου υπόσταση και δεν εξυπηρετούν τον γόνιμο πολιτικό διάλογο.   


Μιχαήλ Σ. Πιτιακούδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">