Για μια ακόμη φορά στις Φέρες στήθηκε η μεγαλύτερη σούβλα η οποία έψησε μοσχάρι 360 κιλών , έστω κι αν χρειάστηκαν 28 ώρες για να γίνει.
Η σούβλα στήθηκε και ξεκίνησε τις περιστροφές του μοσχαριού την Τετάρτη 28-12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29-12 το βραδάκι . Η γιορτή μόσχου στις Φέρες μπορεί να ξεκίνησε τον πρώτο χρόνο από την δωρεά του αείμνηστου κτηνοτρόφου Γιώργου Ζαφειρόπουλου, αλλά συνεχίστηκε από τους φορείς του τόπου με την στήριξη του δήμου για να τονίζει την κτηνοτροφία η οποία είναι ανεπτυγμένη στην περιοχή , Τα μοσχάρια που εκτρέφονται στο ΔΕΛΤΑ του Έβρου είναι εξαιρετικής ποιότητας και το προϊόν μπορεί να αποκτήσει Brand name.
Την γιορτή αγκαλιάζουν πολλοί κάτοικοι από όλο το νομό Έβρου κάθε χρόνο και γεύονται το μοναδικό σουβλιστό μοσχάρι στα κάρβουνα.
0 Σχόλια