Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Ι.Θ.Τ.Π.) είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός φορέας που δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.
Στα εργαστήρια του Ι.Θ.Τ.Π., που είναι και η κύρια πηγή εσόδων του, προσφέρεται υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους τέχνη δραπετεύοντας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Στα παιδικά τμήματα του Ιδρύματος οι μικροί μας φίλοι ωθούνται σε μια δημιουργική καλλιέργεια της φαντασίας τους των ενδιαφερόντων και των ικανοτήτων τους.
Στόχος είναι μέσα από την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη της ομαδικής συνεργασίας, να εκφράζουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους.
Στην ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, άνετη, ζεστή και φιλόξενη αίθουσα ενός κτιρίου με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό ενδιαφέρον, οργανώνονται διδακτικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση. Εκθέσεις και επιδείξεις των μαθητών των διαφόρων Τμημάτων παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους να αποτιμήσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα λειτουργήσουν από την 5η Οκτωβρίου του 2021 μέχρι τον Ιούνιο του 2022, τα εξής εργαστήρια:
Για παιδιά και εφήβους:
Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης
Εργαστήρι Ζωγραφικής – Εικαστικών
Εργαστήρι Σύγχρονου – Μοντέρνου Χορού
Εργαστήρι Θεάτρου
Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών
Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης Εφήβων
Για ενήλικες:
Εργαστήρι Ζωγραφικής – Ελεύθερου Σχεδίου
Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής
Εργαστήρι Θεατρικής αγωγής και Τέχνης
Εργαστήρι Κοπτικής-Ραπτικής
Εργαστήρι Φωτογραφίας
Εργαστήρι Σύγχρονου – Μοντέρνου Χορού
Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας
Εργαστήρι Κεραμικής
Εργαστήρι Βιβλιοδεσίας
Εργαστήρι Χαρακτικής
Εργαστήρι Κατασκευής Χειροποίητου Κοσμήματος
Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τίτλος: «Γνωριμία με τα Πομακοχώρια». Στο σεμινάριο θα εξεταστούν η γλώσσα, η ιστορία και η προφορική παράδοση των Πομάκων της Θράκης.
Εργαστήρι Τοπικής Ιστορίας, στην διάρκεια του οποίου θα αναπτυχθούν τα γεγονότα του δευτέρου μισού του 19ου αιώνα από την μεταφορά της διοικητικής έδρας της περιοχής της Ξάνθης από την Γενισέα στην Ξάνθη και, μέχρι το τέλος του εμφυλίου το 1949.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή, στα τηλέφωνα 25410 29282 (πρωινές ώρες 09.00-14.00) και 25410 26635 (απογευματινές ώρες 17.00-21.00).
0 Σχόλια