Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Φόβοι για “αντάρτικο”(?)…

Φόβοι για “αντάρτικο”(?)…

Σ

Στο μικροσκόπιο τέθηκε χθες το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στο «Πρώτο Θέμα», καθώς πολλοί στο Μαξίμου και τη ΝΔ δεν κρύβουν το… άγχος τους για τις δηλώσεις και τις συνυποδηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού. Άλλωστε, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει… κρύψει τις ιδιαίτερες προσωπικές του απόψεις για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και, ως εκ τούτου, το άγχος στο Μαξίμου ήταν εύλογο, καθώς όσα λέει ο Σαμαράς επηρεάζουν μεγάλο κομμάτι της εκλογικής βάσης του κυβερνώντος κόμματος. 
Μεταξύ άλλων, στο άρθρο του ο Μεσσήνιος πολιτικός αναφέρεται και στις καταστάσεις που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ σημειώνει ότι ο ίδιος μιλάει για έναν «Έρωτα Ελευθερίας, που δεν κάμπτεται ούτε μετά από δεκαετίες επιβολής κρατισμού, εθνομηδενισμού, δηλητηριώδους λαϊκισμού, «καθεστωτικής» μοιρολατρίας, φοβικών συνδρόμων και «ακαδημαϊκής» ηττοπάθειας».
 «Όσο μένει ζωντανός ο Έρωτας Ελευθερίας που μας καθόρισε ως λαό και ως Έθνος… …Τότε, καμιά σημερινή δυσκολία δεν είναι αξεπέραστη. Καμιά πρόσφατη αποτυχία δεν είναι οριστική. Και καμιά «δυσοίωνη» εξέλιξη δεν είναι αναπότρεπτη», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός –και όσοι στις ως άνω αναφορές έσπευσαν να «διαβάσουν» κάποιο «αντάρτικο», μάλλον πρέπει να… ξαναδούν το θέμα του άγχους τους.
πηγη matrix24.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here