Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Το μόνο που του έμεινε να κάνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει...

Το μόνο που του έμεινε να κάνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυλάκια!!

Σ

Ανάρτηση Αντώναρου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολουθεί αδρανής όσα φέρεται να είπε στην εφημερίδα “documento” ( την οποία συστηματικά ελεεινολογεί ο ίδιος) ο πρώην Υπουργός Εργασίας για τη δράση της μέχρι προχθές αυστηρά φυλασσόμενης τηλεπερσόνας. Ο πρωθυπουργός χαϊδεύει…σκυλάκια αλλά δεν τολμάει — φυσικά — να αγγίξει τον Υπουργό που κάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις…
Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει.
Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει — διαφορετικά συνδέει τυο όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες δαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα.
Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει χωρίς χρονοτριβή κυβερνητικό στέλεχος που θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Και γίνεται συνένοχος. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτικη Ομαδά της Νεας Δημοκρατίαε βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παιξει σκληρός γιατί η νεολαία τον εγκαταλείπει μαζικά. ι. Στα δύσκολύα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και στα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροήν και καθημερινά.
Το μόνο που του έμεινε να άνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια επι χάρτου για την δήθεν ανεγερση συγκροτήματος οκτώ υπουργείων….

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here