Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τον έβαλε στη θέση του ο Παυλίδης τον Εξακουστό!

Τον έβαλε στη θέση του ο Παυλίδης τον Εξακουστό!

Σ

Μια τοποθέτηση πήγε να κάνει για πρώτη φορά(!!!), ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης, πάταξης γραφειοκρατίας, λαϊκών αγορών και συντονιστής των υπηρεσιών των περιφερειακών ενοτήτων Κώστας Εξακουστός και βρήκε το μπελά του. Τα άκουσε μάλιστα και σε υψηλούς τόνους, από τον περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Η περιφέρεια Α.Μ.Θ  στο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης, ζήτησε στην εισήγησή της την έγκριση της προσφοράς από τρεις τράπεζες για τα λεφτά της περιφέρειας. Η καλύτερη προσφορά, ήταν της τράπεζας Πειραιώς, που υπερτερούσε σε ορισμένα σημεία.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κ. Εξακουστό, ο οποίος ζήτησε το λόγο για να τοποθετηθεί απηλώντας να καταψηφίσει, αν δεν ζητηθεί προσφορά και από τη συνεταιριστική τράπεζα Έβρου.

Τι το ήθελε όμως. Ο  Παυλίδης αγρίεψε, δεν συγκρατήθηκε και του απάντησε σε έντονο τόνο, βάζοντάς τον στη θέση του . “Η τοποθέτησή σου είναι άστοχη. Είμαστε ομάδα και έτσι πρέπει να λειτουργούμε. Οφείλεις να υπακούς. Λάθος σου μεγάλο αυτό που έκανες“.

Και βέβαια μετά το γκάζωμα από τον περιφερειάρχη, ο κ. Εξακουστός έκατσε στη θέση του.

Τζάμπα οι απειλές!!!!! 

 

 

Σ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να ξεκαθαρίσουμε δεν έγινε καθόλου έτσι . Αναφέρεις ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω τοποθέτηση στο περιφερειακό συμβούλιο . Αλήθεια η εισήγηση για τα λατομεία δεν είναι τοποθέτηση ή εισήγηση ? Και όλα αυτά που γράφεις είναι αναληθή και δεν έγινε καθόλου έτσι. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι οι συνεταιριστικές τράπεζες του Έβρου και της Δράμας είναι μοχλός ανάπτυξης για την Περιφέρεια και ότι πρέπει να συμμετέχουν και να καταθέτουν τις προσφορές τους και ήμουν ο μόνος από την παράταξη του Παυλίδη που το είπα και βέβαια να έχούν και κομμάτι από τα διαθέσιμα των τραπεζών , Καθώς η προσφορά ισχύει για 2,5 χρόνια ,είπα ότι θα καταψηφίσω κατα τη δίαρκεια της θητείας μας οτίδήποτε αφορά τραπεζικές συναλλαγές και αποκλείει τις συνεταιριστικές τράπεζες. Υπάρχουν και τα πρακτικά .Και βέβαια καμία απειλη δεν δέχτηκα απο τον Περιφερειάρχη , υπάρχει δημοκρατία στην παράταξη μας .
    Κώνσταντίνος Εξακουστός

  2. Μας δουλεύεις Κώστα; Eμεις τι διαφορετικό γράψαμε; Εκτός αν διάβασες αλλα δεν κατανόησες το κείμενο! Στην ουσία μας επιβεβαιώνεις, με όσα γράφεις, παρότι δε χρειάζεται, καθώς είναι όλα καταγεγραμμένα!
    Eκτός αν αναφέρεσαι στα τα εξ αμάξης… απο τον Παυλίδη. Τα διαψεύδεις κι αυτα; Ποιος είπε ότι δέχτηκες απειλή απο τον Παυλίδη; Mήπως το διάβασες σε άλλη ιστοσελίδα; Όσο για τη δημοκρατία της παράταξης σου, ξέρουμε καλύτερα απο σενα αν υπάρχει και πως λειτουργεί!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here