Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Τηλεοπτικές Μεταδόσεις: η σημαντικότητά τους στο Στοίχημα

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις: η σημαντικότητά τους στο Στοίχημα

Σ

Το στοίχημα είναι πλέον η αγαπημένη ασχολία πολλών χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα, πράγμα που φαίνεται τόσο από την επισκεψιμότητα των betting sites όσο και από τον κόσμο που μαζεύεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το γεγονός ότι είναι ένα «χόμπι» το οποίο επιτρέπει στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα για να κερδίσουν και κάποια χρήματα. Επιπλέον, το χόμπι αυτό συνδυάζεται τέλεια με άλλη μία αγαπημένη ασχολία των φιλάθλων: την παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και αγώνων.
Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά η τηλεοπτική μετάδοση αγώνων και το στοίχημα αλληλοσυμπληρώνονται σε σημείο που να είναι πλέον αδιανόητο για πολλούς να έχουν καταθέσει δελτίο χωρίς να παρακολουθούν και κάποιους αγώνες στην τηλεόραση. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Πόσο σημαντικές είναι οι μεταδόσεις αγώνων για τους παίκτες στοιχήματος και γιατί; Ας μάθουμε!
Οι αγώνες γίνονται πιο συναρπαστικοί
Όπως είπαμε και πριν, οι περισσότεροι φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνες φανατικά και δεν χάνουν την ευκαιρία για να δουν έναν αγώνα του αγαπημένου τους αθλήματος, ειδικά αν παίζει η αγαπημένη τους ομάδα και ειδικά αν έχουν και καλή παρέα. Το στοίχημα λοιπόν κάνει πολύ πιο συναρπαστική την παρακολούθηση ενός αγώνα. Πλέον ο φίλαθλος δεν παρακολουθεί απλά έναν αγώνα στον οποίο παίζει μία αγαπημένη του ομάδα, αλλά βλέπει έναν αγώνα στον οποίο και ο ίδιος έχει κάποιο συμφέρον. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευκαιρία, κάθε γκολ, κάθε πόντος κάθε συναρπαστική φάση έχει περισσότερο ενδιαφέρον και είναι περισσότερο συναρπαστικά. Η νίκη της ομάδας είναι πολύ πιο γλυκιά – αφού στην ουσία βάζει χρήματα στο πορτοφόλι – και η ήττα πιο πικρή αφού οδηγεί στην απώλεια χρημάτων.
Όπως και να έχει, αν παρακολουθήσετε έναν αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει θα δείτε πως θα ζήσετε μία νέα και μοναδική εμπειρία, άσχετα από το αποτέλεσμα θα βιώσετε έντονα συναισθήματα και πολλές εκρήξεις αδρεναλίνης.
Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πλέον είναι εργαλείο για το στοίχημα
Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι το γεγονός ότι πλέον οι τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων και το στοίχημα συνδέονται και χρηστικά και μάλιστα σχεδόν άρρηκτα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή: το live betting. Τι είναι το Live betting; Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, στην ουσία πρόκειται για έναν νέο τρόπο στοιχήματος ο οποίος επιτρέπει στον παίκτη να αλλάξει το ποντάρισμα του ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να παιχτεί τόσο στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όσο και στο σπίτι μέσω του internet.
Όπως μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν, αν κάποιος παίζει live bet απλά χρειάζεται να παρακολουθεί κάπως τον αγώνα. Από τη μια, μπορεί να παρακολουθεί κάποιο live feed με αποτελέσματα και φάσεις σε κάποιο site, αλλά μπορεί και να παρακολουθεί τον αγώνα στη τηλεόραση. Για τον περισσότερο κόσμο η τηλεοπτική μετάδοση είναι πολύ καλύτερη από τα feeds αφού επιτρέπει στον παίκτη να βλέπει πως εξελίσσεται ο αγώνας σε πραγματικό χρόνο και φυσικά να μετατρέπει το στοίχημα του ανάλογα.
Το πρόβλημα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις
Μπορούμε λοιπόν να πούμε με ασφάλεια ότι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι πολύ σημαντικές για τους παίκτες στοιχήματος, ωστόσο υπάρχει κι ένα μειονέκτημα σε αυτές το οποίο και τους επηρεάζει. Πλέον είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς όλους τους αγώνες που τον ενδιαφέρουν, τόσο επειδή μπορεί να παίζονται ταυτόχρονα όσο κι επειδή παίζονται σε συνδρομητικά κανάλια στα οποία δεν έχει πρόσβαση ο παίκτης και το κόστος της ε λόγω πρόσβασης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο λόγω των συνδρομών.
Η λύση που προκρίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ τα οποία κι έχουν πολλές οθόνες στις οποίες παίζονται πολλοί αγώνες, οπότε οι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν όσους τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, εκεί μπορούν να βρουν και άλλους παίκτες με τους οποίους θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν συμβουλές για τα στοιχήματα, κάτι που θα κάνει την παρακολούθηση των αγώνων ακόμη πιο συναρπαστική.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here