Αρχική LIFESTYLE Τα “χρυσά λαρύγγια” που έκαναν φάλτσα με τη “Χρυσή Αυγή”

Τα “χρυσά λαρύγγια” που έκαναν φάλτσα με τη “Χρυσή Αυγή”

Σ

Καλό είναι να θυμηθούμε δηλώσεις ανθρώπων που ξέπλεναν το ναζιστικό μόρφωμα και νομιμοποιούσαν εμμέσως εγκληματικές συμπεριφορές.

Η μνήμη οφείλει να είναι ζωντανή. Ιδίως όταν αφορά σε ζητήματα καθοριστικά για τη στάση ζωής όλων των πολιτών και πολύ περισσότερο όσων με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αποκαλούνται leaders opinion.

Στους τελευταίους θα συμπεριλάβουμε και τους τραγουδιστές και τώρα που δεν αναμένεται παρά τη τελική ετυμηγορία για τη δίκη της “Χρυσής Αυγής”, καλό είναι να θυμηθούμε δηλώσεις ανθρώπων που ξέπλεναν το ναζιστικό μόρφωμα και νομιμοποιούσαν εμμέσως εγκληματικές συμπεριφορές.

Μεταξύ των διάσημων υπάρχουν και γνωστοί καλλιτέχνες που αν δεν στήριξαν ευθέως το νεοναζιστικό μόρφωμα ( Νότης Σφακιανάκης για παράδειγμα) εμμέσως τους πρόσφεραν νομιμοποίηση στα μάτια ενός ευρύτερου κοινού.

Τις δηλώσεις των που έκαναν τα “χρυσά λαρύγγια”  συγκέντρωσε ο Γιάννης Μπάθας, ο οποίος επισημαίνει ότι το “χαλί” για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή έστρωσαν και καλλιτέχνες “που ξέπλεναν τη ΧΑ”.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο ίδιος χρήστης, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, “για καιρό ο φασισμός χόρευε τσιφτετέλια με τη σόουμπιζ. Κι αυτοί “δεν είναι αθώοι”.

Ιδού οι δηλώσεις που αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Μπάθας.

Νίκος Βέρτης: Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά {…} Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας “Λεωνίδας” να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν.

Η ελληνική σόου μπιζ και η Χρυσή Αυγή - Οι δηλώσεις που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν
Γιάννης Πλούταρχος: Εγώ τα σλογκανάκια του “ακραία δεξιά”, “ακραία αριστερά” που χρησιμοποιούν για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει.
Γιάννης Πλούταρχος: Τι απέγιναν τα χρέη στην εφορία & το πρόστιμο 7 εκ. €;

Σταμάτης Γονίδης: Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.

Οι δύσκολες ώρες του Γονίδη: οι 4 επεμβάσεις & ο όγκος
Νότης Σφακιανάκης: Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες.
Το ΑΚΕΛ ζητά να μην προβληθεί η συνέντευξη Σφακιανάκη στο κυπριακό ΡΙΚ

Σαμπρίνα: Υποστηρίζω τον Νότη και τον Στηβ Γιατζόγλου και όλους που έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθούν κάτι που θέλουν να ακούσουν. Κατηγόρησαν τον Στηβ γιατί παραβρέθηκε σε εκδήλωση. Πού αλλού μπορείς να ακούσεις τη θέση της Χρυσής Αυγής;

Θύμα ληστείας η Σαμπρίνα: Η επίθεση, το ξύλο και τα αίματα

Πέτρος Γαϊτάνος: Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής! Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους;

Οσον αφορά στο Σάκη Ρουβά να πούμε ότι δεν τάχθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής, αλλά εξέφρασε την εκτίμησή του για τους λόγους που οδήγησαν στην είσοδό της στη Βουλή λέγοντας: Δεν με τρόμαξε καθόλου (σ.σ. η είσοδος της ΧΑ στη Βουλή)! Είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος με τον οποίο χειραγωγούν οι πολιτικοί τον κόσμο.

eretikos.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here