Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Τα νέα εργαλεία και μηχανήματα που θα…σώσουν τον κήπο σου.

Τα νέα εργαλεία και μηχανήματα που θα…σώσουν τον κήπο σου.

Σ

Ο κήπος μας θα έχει πάντα την ανάγκη της περιποίησης μας, όποια εποχή και να διανύουμε! Και η περιποίηση γίνεται τώρα όλο και καλύτερη, με τα νέα χλοοκοπτικά, στις καλύτερες τιμές. 

Τα χλοοκοπτικά φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή εκεί που η μηχανή γκαζόν σταματάει. Μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία από χλοοκοπτικά σε μεγάλες προσφορές, για να κάνεις ευκολότερη κάθε κηπουρική ή γεωργική εργασία. Είναι ιδανικά για επαγγελματίες φροντιστές πάρκων, γεωργούς, αλλά και ερασιτέχνες κηπουρούς. 

Επίλεξε αθόρυβα χλοοκοπτικά μπαταρίας και ηλεκτρικά, βενζίνης, ελαφριά, ισχυρά αλλά και χλοοκοπτικά με ρόδες για πιο ξεκούραστη εργασία. Ο πανίσχυρος κινητήρας που έχει κάθε χλοοκοπτικό δεν σταματά πουθενά.

Μια άλλη κατηγορία εργαλείων κήπου που είναι απαραίτητη και διευκολύνει κάθε εργασία είναι τα αλυσοπρίονα.  Τα αλυσοπρίονα της Painthouse είναι κοφτερά, δυνατά, οικονομικά και πολύ αποδοτικά! Μπορείς να βρεις μία μεγάλη γκάμα από κλαδευτικά αλυσοπρίονα, επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα (μπαταρίας), αλυσοπρίονα βενζίνης για την κοπή των καυσόξυλων και την περιποίηση του κτήματος, βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για τη γεωργία και την κηπουρική & βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για τη δασοκομία.

M-MS150T-S001.jpg

Μια επίσης καλή λύση για τον κήπο και όχι μόνο είναι τα θαμνοκοπτικά. Μπορείς να επιλέξεις τα καλύτερα, όπως το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι θάμνων. 
Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις ο master της κηπουρικής, επισκέψου το e-shop του Paint House και επίλεξε όλα τα προϊόντα που συνάδουν με τις ανάγκες σου.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here