Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σύσκεψη συλλόγων για myData

Σύσκεψη συλλόγων για myData

Σ

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματικών Β. Έβρου, του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ορεστιάδας και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου “Η Ενότητα”. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη λειτουργίας, από την 1η Ιουλίου 2021  των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA. Δηλαδή την έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα. 

Μέσα από τη σύσκεψη, καθορίστηκαν κάποιες από κοινού ενέργειες, για την καλύτερη ενημέρωση των μελών, την καλύτερη συνεργασία  μεταξύ των συλλόγων αλλά και τη διεκδίκηση ενός πλαισίου  αιτημάτων και προτάσεων σε σχέση με τα myDATA, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 

Επίσης επιβεβαιώθηκε και η ανάγκη, περαιτέρω συνεργασίας των συλλόγων της περιοχής, για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και η περιοχή γενικότερα, προβλήματα που ενισχύθηκαν την περίοδο της πανδημίας.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here