Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Συνωστισμός “Αρίστων” για το ψηφοδέλτιο στον Έβρο – Τον στέλνει εδώ...

Συνωστισμός “Αρίστων” για το ψηφοδέλτιο στον Έβρο – Τον στέλνει εδώ ο Μητσοτάκης..

Σ

Θεωρώντας σίγουρη τη νίκη τους στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τα στελέχη της Ν.Δ δείχνουν μεγάλη διαθεσιμότητα για το ψηφοδέλτιο στον Έβρο .

Έτσι πέραν του νυν βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , Α. Δημοσχάκη που θα είναι στο ψηφοδέλτιο, θέση διεκδικούν και οι πρώην βουλευτές και υφυπουργοί της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου , Ακης Γεροντόπουλος και Αλέκος Δερμεντζόπουλος . Οι πρώην βουλευτές δεν δείχνουν καμιά διάθεση να αποχωρήσουν και θα φανεί κατά πόσο η ηγεσία της Ν.Δ , είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ανανέωση προσώπων .

Οι “άριστοι” της Ν.Δ , ( είναι και πολλοί…!!) στον νομό, όπως εξάλλου και σε όλη την Ελλάδα , “σπρώχνονται ” για μια θέση στο ψηφοδέλτιο .

Έτσι εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, ο Βαγγέλης Ρούφος ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο στις προηγούμενες εκλογές, θεωρεί ότι δικαιωματικά του ανήκει η μια θέση στο ψηφοδέλτιο . Η Φανή Μπαχαρίδου εδώ και πολύ καιρό “τρέχει” την υποψηφιότητα της κόρης της Χρυσής, η οποία ήταν στο ψηφοδέλτιο του υποστηριζόμενου από το πασοκ πρώην περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη . Ένας άλλος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιαννακίδη , στη θέση μάλιστα του  αντιπεριφερειάρχη του νομού, ο οποίος είναι περιφερειακός σύμβουλος, ο Σταύρος Καβαρατζής,  ο οποίος τελευταία  έχει προσεγγίσει την παράταξη του περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου , θα ήθελε να είναι κι αυτός στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό.  Η άλλη , υποψήφια με τον Γιαννακίδη από τον Έβρο , Έμυ Κασιμάτη η οποία υπήρξε υποψήφια στο παρελθόν  και με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, αλλά και με αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη της οποίας είναι πιστή φίλη, μάλλον δεν θα το επιχειρήσει .

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου  Έβρου , Χριστόδουλος Τοψίδης δεν κρύβει την επιθυμία του , κάτι που κάνει τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Σταύρο Σταυράκογλου, να αποτραβιέται …. Η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Δημούδη είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει μια θέση , υπήρξε και στο παρελθόν υποψήφια .  Ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων, που ήταν υποψήφιος το 2015 , Νίκος Βαφειάδης δεν πρόκειται να κάνει πίσω , ενώ ο μεταγραφής από τους ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης , το έχει καταλάβει ότι δεν έχει καμιά πιθανότητα .

Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ , στην εκδήλωση για την “Λευκή νύχτα” δεν απέφυγε να τοποθετηθεί πολιτικά αναφερόμενος φυσικά κι αυτός στην ‘Αριστεία” κάτι που μαρτυρά την πρόθεση του να διεκδικήσει θέση κι αυτός στο ψηφοδέλτιο .

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρενος Χαραλαμπίδης

Σίγουρα όμως υποψήφιος με ο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Έβρο, θα είναι ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης , ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη …….

Κι ενώ υπάρχει συνωστισμός για μια βουλευτική έδρα , η Ν.Ε του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Έβρο είναι ανύπαρκτη μετά την πολυδιάσπαση της και τις μαζικές αποχωρήσεις ……κάτι που δείχνει πως αντιλαμβάνονται τα τοπικά στελέχη την έννοια της προσφοράς

Κι όμως αυτοί όλοι μιλάνε για καρέκλες….Ο θεός να βάλει το χέρι του

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here