Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Στο Διδυμότειχο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Στο Διδυμότειχο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Σ

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο Διδυμότειχο  

Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Αλκιβιάδης Στεφανής και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που άπτονται της συνεργασίας  του Ελληνικού Στρατού και του Δήμου Διδυμοτείχου. 

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που διατηρεί ο Δήμος με τις ένοπλες δυνάμεις ευχαρίστησε τον ΥΦΕΘΑ για την ετοιμότητα που επέδειξε ο Στρατός την περίοδο των καιρικών φαινομένων και τη συμβολή του στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.  Επιπρόσθετα, εξέφρασε την βαθιά του εκτίμηση για την αποδοχή του αιτήματος ενίσχυσης του Δήμου με στρατεύσιμους επιστήμονες,  ώστε να υποστηρίξουν στην σύνταξη και υποβολή μελετών. 

Στην συνέχεια της συζήτησης ο κ Χατζηγιάννογλου, εστίασε στο γεγονός ότι οι  μονάδες και οι σχηματισμοί της 16ης Μεραρχίας και η 50η Ταξιαρχία στον Δήμο Διδυμοτείχου, πέραν της εθνικής ασφάλειας έχουν εξίσου σημαντική συμβολή στην οικονομία, τα κοινωνικά, τα πολιτικά και τα πολιτιστικά δρώμενα. Οι αξιωματικοί και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειες τους, αποτελούν ένα σημαντικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. 

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία και την ενημέρωση, ενώ αναφερόμενος στην αμφίδρομη σχέση του Ελληνικού Στρατού με την τοπική κοινωνία, διαβεβαίωσε ότι παραμένει στην διάθεση του  Δήμου για την διατήρηση και ανάπτυξη της συνεργασίας.    

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here