Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σε εκκρεμότητα η επιχορήγηση του 2014 προς το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής – ...

Σε εκκρεμότητα η επιχορήγηση του 2014 προς το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής – Καταβλήθηκε κανονικά η δόση για το 2015

Σ

Τρεις συμπαραγωγές μέχρι και το Μάιο έχουν προγραμματισθεί από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής με ντόπιους καλλιτέχνες και άλλες εννέα με συμπαραγωγές με άλλα σχήματα, σύμφωνα με δηλώσεις της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Σοφίας Μενεσελίδου. Θα υπάρξουν επίσης συνεργασίες με συλλόγους, με ντόπιους καλλιτέχνες, πλούσια δράση για την ερασιτεχνική σκηνή του θεάτρου, ενώ αναμένεται και η διεξαγωγή ενός θεατρικού σεμιναρίου με γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Στο μεταξύ, δεν έχει καταβληθεί μέχρι και σήμερα η δόση της επιχορήγησης των 46.500 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού για το έτος 2014. Αντιθέτως, έχει καταβληθεί κανονικά η δόση των 45.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην επιχορήγηση του 2015 για το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

«Το υπουργείο Πολιτισμού δεν μας έβαλε τα χρήματα και δεν έχουμε αιτιολογία γιατί έγινε αυτό. Η εμπειρία μου λέει ότι δεν θα τα εισπράξουμε», ανέφερε σχετικά η κ. Μενεσελίδου. Έκανε παράλληλα γνωστό πως η επιχορήγηση του 2015 έχει καταβληθεί, όπως και άλλα 45.000 ευρώ, με τα οποία ο Δήμος στηρίζει το έργο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here