Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πολιτικός σεισμός: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε Μητσοτάκη για τον Φουρθιώτη.

Πολιτικός σεισμός: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε Μητσοτάκη για τον Φουρθιώτη.

Σ

Πολιτικές διαστάσεις που προκαλούν σεισμό παίρνει η υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη. Την ώρα που ο τηλεπαρουσιαστής βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπως και δύο άτομα που κατηγορούνται ότι θα εκτελούσαν “συμβόλαιο θανάτου” κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, η υπόθεση με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκτά τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ύστερα από τις συλλήψεις καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του, που έχουν σχέσεις με τον Μένιο Φουρθιώτη και τι είδους σχέσεις είναι αυτές.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη, φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους».

Και προσθέτει με έμφαση: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα».

Οπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεση πλέον παίρνει τα χαρακτηριστικά ενός πολιτικού θρίλερ, αφού όπως έχει υποστηριχτεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει φύλαξη αστυνομική ο Μένιος Φουρθιώτης, πέρα από ιδιαίτερες σχέσεις με άτομα τα οποία μπορούν να παίρνουν αποφάσεις και να επηρεάζουν εκείνους που αποφασίζουν σε ποια πρόσωπα θα διατεθεί αστυνομική φύλαξη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο παρουσιαστής είχε εξακοντίσει απειλές όταν διακόπηκε η φύλαξή του από την αστυνομική δύναμη, πράγμα που έγινε ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις μέσων ενημέρωσης, κυρίως sites και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here