Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Περιχαρής ο Κελέτσης γιατί ανέλαβε πρόεδρος της προανακριτικής…..

Περιχαρής ο Κελέτσης γιατί ανέλαβε πρόεδρος της προανακριτικής…..

Σ

Είναι χαρούμενος και το δείχνει ο βουλευτής Έβρου που ανέλαβε πρόεδρος της προανακριτικής, που έστησε το κόμμα του, για τον Παππά. Φαίνεται να επέδρασε θετικά το “χάπι” του προεδρείου που του έδωσε το Μητσοτακεϊκο, επειδη δεν του έδωσε κανένα υφυπουργείο. Ο κ. Κελέτσης είναι από την εποχή του πατρός Μητσοτακικός.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου που έστειλε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα

εκλέχθηκε ο Σταύρος Κελέτσης

Με την εκλογή του Προεδρείου ξεκίνησε της εργασίες της σήμερα η Προανακριτική Επιτροπή, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες  του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, στην υπόθεση Καλογρίτσα.

Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, λαμβάνοντας 12 ψήφους επί συνόλου 18 ψηφισάντων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Νικολακόπουλος και Γραμματέας ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο, στην πρώτη της συνεδρίαση, όπου θα εξεταστούν τα διαδικαστικά θέματα.  

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο Σταύρος Κελέτσης δήλωσε τα εξής : «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Επιτροπής για την τιμή που μου κάνανε να με αναδείξουν Πρόεδρο. Μόνος μας στόχος είναι η ανάδειξη της αλήθειας. Θα κινηθούμε με όρους αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, χωρίς να αδικήσουμε κανέναν».

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here