Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Υπουργός πέρασε από το Σουφλί αλλά δεν τον πήγαν στο Τζίβρε……..Μήπως...

Ο Υπουργός πέρασε από το Σουφλί αλλά δεν τον πήγαν στο Τζίβρε……..Μήπως δεν είχαν τα κλειδιά;

Σ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνης , μετά την ομιλία του στη διημερίδα στο Πανεπιστήμιο επισκέφτηκε το Σουφλί.

Ο  υπουργός επισκέφτηκε το δημοτικό αναπηνιστήριο  , μια μονάδα που ποτέ δεν δούλεψε και ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο  στις παρατημένες εγκαταστάσεις του . Στη συνέχεια (εκτός προγράμματος ) επισκέφτηκε το μοναδικό αναπηνιστήριο της κας Παγώνας που λειτουργεί σήμερα στο Σουφλί και παράγει τοπικό μετάξι .

Στη συνέχεια επισκέφτηκε γνωστό κατάστημα πώλησης μεταξωτών στην πόλη ..

Στο πρόγραμμα  δεν υπήρχε επίσκεψη στο ιστορικό κτήριο του Τζίβρε !!!!

Κάποιοι έκρυψαν την ύπαρξη του …. Κάποτε όποιος επίσημος επισκεπτόταν το Σουφλί με μεγάλη υπερηφάνεια τον ξεναγούσαν στις εγκαταστάσεις του Τζίβρε, όπου δαπανήθηκαν 3.000.000 ευρώ την τελευταία εικοσαετία για την αξιοποίηση του …

Ίσως ο δήμος να έχει παραδώσει τα κλειδιά στην άγνωστη ΑΜΚΕ “Κοινωνική δημιουργικότητα ” συμφερόντων συνεργάτη της Μαρέβας Μητσοτάκη που εκμίσθωσε το κτήριο με 210 ευρώ μηνιαίως.

Γιορτή της γυναίκας σήμερα θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση σε αυτό το ιστορικό κτήριο, από όπου ξεκίνησε η μεγάλη απεργία των εργατριών το 1936, και εξαπλώθηκε σε όλη την χώρα .

Η ιστορία για κάποιους βέβαια έχει μικρή σημασία μπροστά στα μικροσυμφέροντα

Αλήθεια  ποιοι έκαναν το πρόγραμμα του υπουργού;

 

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here