Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου στην τηλεδιάσκεψη με τον ΕΟΑΕΝ- Αποδεκτή η...

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου στην τηλεδιάσκεψη με τον ΕΟΑΕΝ- Αποδεκτή η πρόταση του

Σ

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο ΕΟΑΕΝ παρουσία του υφυπουργού αρμόδιου για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία Απόστολου Βεσυρόπουλου, συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. 

Η ατζέντα των θεμάτων ήταν μεγάλη, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η δήλωση του κου Βεσυρόπουλου ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν πολλές παρεμβάσεις από το Υπουργείο με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας. 

Παράλληλα σχεδιάζεται ένα πακέτο φορο-ελαφρύνσεων σε συνεργασία και με άλλα Υπουργεία, το οποίο θα περιλαμβάνει και την επαναφορά του μέτρου των 120 δόσεων. Την ίδια ώρα σχεδιάζεται και η παράταση καταβολής οφειλών έως την 31η Δεκεμβρίου 2021, ενώ αξιολογείται και η απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος. 

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κου Βεσυρόπουλου ως προς το θέμα που έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με τα προβλήματα που δημιούργησε ο νόμος για την αιγιαλίτιδα ζώνη στη λειτουργία των παραλιακών καταστημάτων, ενώ κατέστη σαφές ότι και για φέτος τα λεγόμενα “beach bars” θα καταβάλουν μειωμένο τέλος κατά 40%. 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here