Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Ηλίας Μόσιαλος «καρφώνει» Άδωνι…

Ο Ηλίας Μόσιαλος «καρφώνει» Άδωνι…

Σ

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τα τεκταινόμενα τις τελευταίες ημέρες ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τη… Θεσσαλονίκη και τις εισηγήσεις των ειδικών. 
 Ο Η. Μόσιαλος σημειώνει ότι «δεν είναι λογικό να εκπέμπονται (σ.σ. από την κυβέρνηση) αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων». 
 Η ανάρτηση του καθηγητή στο Facebook :
 «H υλοποίηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να είναι οριζόντια. Επομένως η εφαρμογή πρέπει να είναι ενιαία από όλους τους οργανισμούς (θρησκευτικούς, δημόσιους η ιδιωτικούς). Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να διευκρινίσει αν οι σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της για μη έγκαιρη υιοθέτηση μέτρων στη Θεσσαλονίκη, παρά τις υποδείξεις των ειδικών, είναι προσωπικές απόψεις ή εκφράζουν το σύνολο της κυβέρνησης. 
Eίναι λογικό να αλλάζει γνώμη και πορεία η κυβέρνηση όταν αλλάζουν τα δεδομένα σε μια τόσο δυναμικά εξελισσόμενη κατάσταση. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εκπέμπονται αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων»… 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here