Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ουρά από ασθενοφόρα έξω από τον “Ευαγγελισμό”…

Ουρά από ασθενοφόρα έξω από τον “Ευαγγελισμό”…

Σ

Το ένα μετά το άλλο καταφτάνουν τα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο εφημερεύει από τις οκτώ το πρωί της Κυριακής, μέχρι τις οκτώ το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα μία αναισθησιολόγος του νοσοκομείου ανάρτησε στο προφίλ της μία φωτογραφία με τα στοιχισμένα ασθενοφόρα και… τη συνόδευσε με το ακόλουθο σχόλιο. «Γενική εφημερία… Ώρα 20.30… Άλλες φορές με το σούρουπο η ροή περιστατικών φθίνει…😢».

 Σημειώνεται πως και η χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», θύμιζε «πόλεμο» όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Πιο συγκεκριμένα η κυρία Παγώνη μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3 χαρακτήρισε την εφημερία που ολοκληρώθηκε στις οκτώ το πρωί ως μία από τις δυσκολότερες των τελευταίων ημερών. 
«Βγήκαμε από μια εφημερία πολέμου, μπήκαν ράντζα, ενώ στη ΜΕΘ είναι κατειλημμένα όλα τα κρεβάτια», ανέφερε με νόημα. Σύμφωνα με την κυρία Παγώνη υπήρχαν διασωληνωμένοι ακόμα και σε απλές κλίνες με παρακολούθηση από εντατικολόγους μέχρις ότου μεταφερθούν σε κλίνες ΜΕΘ Covid. Όπως επεσήμανε δώδεκα ασθενείς ήταν να μεταφερθούν σε ΜΕΘ και πρόσθεσε πως είναι αδύνατον να μεταφερθούν όλοι. Τέλος η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ έκανε γνωστό ότι άλλη μία παθολογική κλινική του «Γεώργιος Γεννηματάς», πρόκειται να μετατραπεί σε κλινική Covid με 65 κρεβάτια.
Η Αττική βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 774 κρούσματα με τα 120 να καταγράφονται στην Ανατολική Αττική, τα 84 στον Βόρειο τομέα, τα 82 στο Δυτικό τομέα, τα 57 στη Δυτική Αττική, τα 92 στον Νότιο τομέα και τα 117 στον Πειραιά.
Κρίσιμη είναι η κατάσταση και στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Χθες, Σάββατο, το “Ιπποκράτειο” δέχθηκε 45 εισαγωγές σε όλη την διάρκεια της εφημερίας και 15 ύποπτα κρούσματα…

nonews-news.com

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here