Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ξάνθη: Κρούσμα κορωνοϊού λίγο πριν το μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ξάνθη: Κρούσμα κορωνοϊού λίγο πριν το μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σ

Στον αέρα βρίσκεται το μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον ακριτικό σύλλογο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, για την τελευταία θέση στην επόμενη Super League 1, ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ (20:00, ΕΡΤ Sports), ωστόσο μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η αναβολή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το θετικό τεστ αποκαλύφθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε από την υπόλοιπη ομάδα, το αθλητικό κέντρο της Ξάνθης έχει σφραγιστεί και θα απολυμανθεί, ενώ και όλη η η υπόλοιπη αποστολή έχει μπει σε καραντίνα.

Μάλιστα στο ξενοδοχείο όπου έχουν αποσυρθεί οι Θρακιώτες θα βρεθεί σήμερα και αύριο συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβάλλει σε διήμερα τεστ όλη την υπόλοιπη ομάδα, όπως αναφέρει πάντα το πρωτόκολλο.

Αν τα τεστ είναι αρνητικά, τότε με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και της ΕΠΟ η Ομοσπονδία θα προβεί σε νέο ορισμό του αγώνα. Αυτό είναι το καλό σενάριο.

Σε περίπτωση όμως που προκύψει και νέο κρούσμα τότε ο αγώνας θα αναβληθεί οριστικά, όλη η ομάδα θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα και όταν αυτή ολοκληρωθεί θα πρέπει ο νέος γύρος των τεστ να είναι αρνητικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό για τις επόμενες 48 ώρες είναι αδύνατον να διεξαχθεί η αναμέτρηση και η αλήθεια είναι ότι οι αγώνες μπαράζ είναι κυριολεκτικά στον αέρα καθώς υπάρχει και ασφυκτική πίεση χρόνου.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here