Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ν.Δ:Νόμος και Τάξη της Μαρέβας…το Μετάξι – Όταν η Οικογένεια Μητσοτάκη αγάπησε...

Ν.Δ:Νόμος και Τάξη της Μαρέβας…το Μετάξι – Όταν η Οικογένεια Μητσοτάκη αγάπησε το Σουφλί!!

Σ

Ολοσέλιδη αφιέρωση στο Σουφλί έχει στο χθεσινό της  φύλλο η εφημερίδα Documento , δυστυχώς όμως όχι για να το προβάλλει .

Το 2016 ο δήμος Σουφλίου προχώρησε σε εκμίσθωση  του Ιστορικού κτηρίου του Τζίβρε με αντίτιμο 230 ευρώ σε στενό συνεργάτη της κας Μαρέβας Μητσοτάκη .

Η εφημερίδα έχει εκτενές ρεπορτάζ για το πως “στήθηκε” από το δήμο Σουφλίου το όλο θέμα ώστε να καταλήξει η Ιστορία του Σουφλίου , που είναι το Τζίβρε στα χέρια των επιχειρήσεων της συζύγου του αρχηγού τη αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης αναφέρεται και στην πρώτη προσέγγιση που έγινε το 2015 από την εταιρία μόδας Zeus+Dione της Μαρέβας Γκαμπρόφσκι -Μητσοτάκη η οποία δεν προσχώρησε λόγω κάποιων αντιδράσεων.

Οπότε βρήκαν τον τρόπο δια μέσω μιας Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με την επωνυμία “Κοινωνική Δημιουργικότητα ” η οποία φυσικά συστάθηκε για αυτόν τον λόγω . Το όνομα του νόμιμου εκπροσώπου της ΑΜΚΕ είναι Ιωάννης Κολοτοούρας και είναι στενός συνεργάτης της Μαρέβας….

Η εφημερίδα βάζει πολλά ερωτήματα για το σκανδαλώδες τίμημα σε ένα κτηριο που έχει στοιχίσει στον Ελληνικό λαό γύρω στα 3 (ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)

Η εφημερίδα έχει και φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Σουφλίου και τονίζει τους ιδιαίτερους δεσμούς που υπάρχουν με τον κ Πουλιλιό

Στον Έβρο βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ Πουλιλιός είναι στέλεχος της Ν.Δ με την υποστήριξη της οποίας πρωτοέγινε δήμαρχος και έχει την υποστήριξη της .

Η αντιπολίτευση αντέδρασε για τους ευνοϊκούς όρους που παραχωρήθηκε και συμβαίνει για πρώτη φορά και δεν ψήφισε στην οικονομική επιτροπή την έγκριση της.

Η συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου , η κατασκευή εισόδου , η θέρμασνη -ψύξη και το ηλεκτρικά θα γίνουν με δαπάνες του δήμου ….!!!!! Τα έξοδα που θα δαπανηθούν δεν πρόκειται να καλυφθούν από τα 15 χρόνια της εκμίσθωσης  του κτηρίου ..

Όταν η γυναίκα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θεωρείται εν δυνάμει πρωθυπουργός, είναι πίσω από τέτοια ευνοϊκή εκμίσθωση σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον θέμα ηθικής τάξης .

Και βέβαια η Ν.Δ που επικαλείται τώρα τελευταία το νόμο και την τάξη πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα η ίδια και τα αυτοδιοικητικά της στελέχη

Σ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here