Αρχική ΦΑΡΟπολιτικά Λατρεύουν την παρανομία στην περιφέρεια ΑΜΘ

Λατρεύουν την παρανομία στην περιφέρεια ΑΜΘ

Σ

Στην περιφέρεια Α.Μ.Θ οι άνθρωποι αγαπούν το παράνομο παρκάρισμα και φροντίζουν να μας το δείχνουν, κάθε φορά και μάλιστα εντελώς προκλητικά.

Οι νοοτροπίες του παρελθόντος δύσκολα ξεπερνιούνται. Ούτε μυαλό λένε να βάλουν μερικοί. Δε γνωρίζουμε αν ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος,  πήγε για καφέ και ήθελε να έχει οπτική επαφή με το αυτοκίνητο, η αν είχε κάποια δουλειά στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, όμως δεν δίνει το καλό παράδειγμα. 

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το παράνομο παρκάρισμα είναι το “φαΐ” τους στην αντιπεριφέρεια Έβρου. Φυσικά δεν μιλάμε για όλους τους υπαλλήλους οδηγούς, όμως κάποιοι εξ αυτών έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και πρέπει να σταματήσουν να συμπεριφέρονται αλαζονικά.

Προκαλώντας την μήνη των περαστικών λοιπόν ο οδηγός της περιφέρειας, πάρκαρε μέσα στον καταπράσινο χώρο, επιδεικτικά και προκλητικά, καταπατώντας τον και αγνοώντας τις πινακίδες απαγόρευσης. Τραγική συμπεριφορά! 

Το κακό έχει παραγίνει και θα πρέπει να το δει και ο αντιπεριφερειάρχης το θέμα. Ελπίζουμε όταν γυρίσει από Βρυξέλλες να τους μαζέψει στο γραφείο και να τους υποδείξει πως θα συμπεριφέρονται γενικότερα, διότι έχουμε κι άλλα να δημοσιεύσουμε, που αφορούν τις συμπεριφορές τους.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here