Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Κι ο Βαγγέλης Ρούφος υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης;

Κι ο Βαγγέλης Ρούφος υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης;

Σ

Πολλές οι συζητήσεις ,και  έντονες οι διεργασίες  για τον δήμο Αλεξανδρούπολης .

Όσο πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμρη  όλο και περισσότερα ονόματα θα ακούγονται και θα προτείνονται για να ηγηθούν ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου . Φυσικά το βάρος του ενδιαφέροντος πέφτει στο δήμο της πρωτεύουσας  του νομού Έβρου. Τις τελευταίες ημερες στην συζήτηση έχει μπει και το όνομα του πολιτευτή της Ν.Δ , Βαγγέλη Ρούφου.

Ο κ Ρούφος ήταν υποψήφος βουλευτής Έβρου το 2015  με την Ν.Δ της οποίας είναι στέλεχος. Βεβαίως, ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του,  αλλά κάποιοι φίλοι του που θα ήθελαν να τον δουν υποψήφιο δήμαρχο, “ρίχνουν” το όνομα του σε διάφορες συζητήσεις για να μετρήσουν αντιδράσεις .

Το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσε να ήταν μια επιλογή  η αυτοδιοίκηση για τον κ. Ρούφο, σε περίπτωση που αποσυρθεί από την διεκδίκηση μιας θέσεις στο ψηφοδελτιο της Ν.Δ για τις βουλευτικές εκλογές .

Πάντως από την λίστα των πιθανών υποψηφίων δημάρχων Αλεξανδρούπολης ,μη βιαστείτε να βγάλετε  έξω  τον Βαγγέλη Ρούφο …….

Μέσα στο Φθινόπωρο , θα αρχίσουν να φαίνονται καλύτερα τα πράγματα για τον δήμο της Αλεξανδρούπολης , και τότε σίγουρα θα αρχίσουμε να βγάζουμε και να βάζουμε στην λίστα ονόματα.

 

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here