Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Κάνετε τα πρώτα οικογενειακά σας βήματα; Κάντε οικογενειακή μια ασφάλεια ζωής!

Κάνετε τα πρώτα οικογενειακά σας βήματα; Κάντε οικογενειακή μια ασφάλεια ζωής!

Σ

Νιώθετε άγχος για την προστασία της οικογένειάς σας; Θέλετε να προσφέρετε το μέγιστο για τα μέλη της; Υπάρχει τρόπος να το εξασφαλίσετε μέσα από το οικογενειακό πρόγραμμα ασφάλειας ζωής, που αποτελεί πολύτιμο απόκτημα στις μέρες μας.

Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στην απρόοπτη απώλεια ζωής που μπορεί να προκύψει ξαφνικά και να επιφέρει οδυνηρές συνέπειες –κυρίως οικονομικές- στην οικογενειακή εστία.

Ποιες κατηγορίες περιλαμβάνει αυτός ο τρόπος ασφάλισης κατά βάση;

Πρώτη επιλογή είναι η ισόβιος ασφάλεια ζωής, σύμφωνα με την οποία καταβάλλεται στους δικαιούχους επιτόπου το ποσό που έχει συμφωνηθεί. Η κάλυψη ισχύει για όσο βρίσκεται εν ζωή ο ασφαλισμένος.

Επόμενες επιλογές αποτελούν οι απλές ασφάλειες. Μπορείτε να επιλέξετε την ετήσια, όπου και την ανανεώνετε κάθε χρόνο ή να δημιουργήσετε εσείς το χρονικό πλαίσιο που θα προβλέπεται από το συμβόλαιο. Οι δικαιούχοι και με τους δύο τρόπους θα λάβουν το ποσό εφάπαξ.

Σε περίπτωση αποπληρωμών διαφόρων υποχρεώσεων όπως δάνεια, υπάρχει το πρόγραμμα μειουμένου κεφαλαίου, το οποίο είναι λιγότερο κάθε έτος και απώτερος σκοπός του είναι μόνο η καταβολή του οποιουδήποτε χρέους.

Τέλος, υπάρχει η ασφάλεια ζωής η οποία σχετίζεται με θάνατο από ατύχημα του ασφαλισμένου. Σε αυτήν την περίπτωση οι δικαιούχοι λαμβάνουν το απαραίτητο ποσό στο χρονικό διάστημα που προβλέπει το συμβόλαιο.

Πώς θα καταλήξετε στο κεφάλαιο ζωής που χρειάζεστε;

Μαζί με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο θα καταλήξετε στο ακριβές ποσό που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με την ασφάλεια ζωής, ανάλογα με τις δαπάνες και τα διαθέσιμα κεφάλαια. Η πληροφόρηση είναι ολοκληρωμένη, ώστε στο τέλος να μην έχετε καμία απορία!

Απλοί λόγοι που η ασφάλεια ζωής είναι απαραίτητη:

  • Το κόστος είναι χαμηλό και οι περισσότεροι εργαζόμενοι μπορούν να το προσφέρουν, ειδικά όταν σκέφτονται ότι ο σκοπός αξίζει πραγματικά
  • Η ισχύς της ασφάλειας είναι άμεση
  • Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα νιώσετε αμέσως ικανοποίηση και ανακούφιση

Αν δεν θέλετε η οικογένειά σας να βρεθεί εκτάκτως σε έξοδα τα οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, κάντε το σωστό βήμα! Κλείστε τώρα στο theloasfaleia.gr τη δική σας ασφάλεια ζωής!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here