Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θρίαμβος!! Με έπαινο τιμήθηκε το “σκυλάδικο” του Βουκουρεστίου!

Θρίαμβος!! Με έπαινο τιμήθηκε το “σκυλάδικο” του Βουκουρεστίου!

Σ

Την ώρα που οι ξενοδόχοι Θράκης μιλούν για τον απόλυτο διασυρμό της περιφέρειας ΑΜΘ, με όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Βουκουρέστι και στο περίπτερο, όπου συμμετείχε για την τουριστική της προβολή, η περιφέρεια φαίνεται πως ζει στη δική της εικονική πραγματικότητα,  καθώς με δελτίο τύπου που εξέδωσε θριαμβολογεί ευλογώντας τα “γένια” της! 

Αντί στην περιφέρεια να παραδεχτούν το λάθος του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Αμοιρίδη και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, που επέτρεψε να μετατραπεί σε “σκυλάδικο” το περίπτερο και την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε με τα σπασμένα πιάτα, που προκάλεσε μάλιστα τις έντονες αντιδράσεις όλων, δείχνουν να μην έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και σαν να ζουν κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο και σε άλλες διαστάσεις, τις οποίες εμείς οι κοινοί θνητοί αδυνατούμε να συλλάβουμε!!!!!!!!!!!

Όλα καλά κι όλα ωραία, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, για την περιφέρεια. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

Η συμμετοχή της περιφέρειας τιμήθηκε σύμφωνα με το δελτίο της περιφέρειας ΑΜΘ  και οι προκρατήσεις στα ξενοδοχεία παρουσιάζουν αύξηση!

Τρίβουν τα χέρια τους οι ξενοδόχοι.

……………………………………………………………………………..

Διαβάζουμε στο μαχητή Θράκης http://maxitisthrakis.blogspot.gr/

Κι αντί βέβαια να βάλει μυαλό ο Μιχάλης Αμοιρίδης, καλυπτόμενος πίσω απο τον Περιφερειάρχη και κολλητό του Γ. Παυλίδη, βγήκε το πρωϊ στο ράδιο του Γκορόγια, εκεί που μιλάνε όλοι χωρίς…αντίλογο κι άρχισε εκ νέου τις προκλήσεις, ρίχνοντας το “γάντι” στους ξενοδόχους της Θράκης, λέγοντας, “θέλουν δεν θέλουν, θάμαι άλλα δύο χρόνια Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού οπότε θα πρέπει να συνεργαστούμε…”

Το δικό μας ξεκάθαρο ερώτημα στον Γιώργο Παυλίδη που καλύπτει πλήρως σε όλα τον πρώην πελάτη του και νυν συνεργάτη του.

-Όλα αυτά που μαθαίνουμε κι ακούμε συν έντυπα, τα εκτυπωτικά, τα δώρα που προσφέρετε σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης; Περιμένουμε να μάθουμε όλο αυτιά….  

………………………………………………………………………………

Το δελτίο τύπου του Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ που υμνεί τον Αμοιρίδη

Με έπαινο τιμήθηκε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συμμετοχή και παρουσίαση της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR1, με αυτόνομο περίπτερο, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι 12-15 Μαρτίου.

Το περίπτερο της ΠΑΜ-Θ επισκέφθηκαν χιλιάδες Ρουμάνοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες οργάνωσης των διακοπών τους στην περιοχή. Παράλληλα έγινε παρουσίαση του προορισμού σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης και συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, στους οποίους επισημάνθηκαν οι περαιτέρω δυνατότητες προώθησης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης στην αγορά της Ρουμανίας.

Με σύνθημα στη Ρουμανική «Τόσο κοντά σας το μπλέ του Αιγαίου» και το χάρτη της ΠΑΜ-Θ με τις δυνατότητες πρόσβασης από τη Ρουμανία προς όλες τις περιοχές της, τονίστηκε η ευκολία προσέγγισης στις παραλίες και την υπέροχη θάλασσα του Αιγαίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σύνολο των εντύπων προβολής που υπήρχαν προς διάθεση (άνω των 10.000τμχ), εξαντλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκθέσεως, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν οι προκρατήσεις στα ξενοδοχεία παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με την περσινή περίοδο της τάξης 5-10%.

Το καίριο ζήτημα που απασχόλησε τους Τουριστικούς Πράκτορες της Ρουμανίας είναι η απαγόρευση διέλευσης λεωφορείων από τη συνοριακή διάβαση της Νυμφαίας, το οποίο πρέπει άμεσα να επιλυθεί από την  Ελληνική κυβέρνηση διότι περιορίζει τις δυνατότητες υλοποίησης εκδρομών από τουριστικά γραφεία προς την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν ο Έλληνας Πρέσβης κ. Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης, η Δ/τρια του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κα. Κυριακή Μπουλασίδου, με τους οποίους υπήρξε μία άριστη συνεργασία και συνεχίζεται με την περαιτέρω οργάνωση δράσεων προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ από δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Ρουμανίας.

Παράλληλα με τους τουριστικούς προορισμούς στην Περιφέρεια, στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και τα παραδοσιακά προϊόντα της, όπως μέλι, κρασί, ελιές και ελαιόλαδο, που δόθηκαν και ως δώρα σε επισήμους, δημοσιογράφους και συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες τους οποίους και ενθουσίασαν.

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here